Home Aangeboden artikel Blink uit in je werk en volg een cursus strafrecht

Blink uit in je werk en volg een cursus strafrecht

door Twenty Four Webvertising B.V.

Veiligheid is een thema dat iedereen binnen onze samenleving raakt. Mensenhandel, terroristische dreigingen en cybercrime zijn actuele problematieken die spelen. Het strafrecht heeft maar één centraal doel: het bewaken en verbeteren van de veiligheid. Het is aan jou de taak als jurist, strafrechtadvocaat of ander professional binnen dit vakgebied om de rechtsstaat te beschermen en bij te dragen aan de veiligheid. Om uit te blinken in je werk en om de veiligheid te waarborgen is het volgen van opfris-, actualiteiten, of verdiepingscursussen essentieel. 

Verschillende soorten strafrechtcursussen voor diverse niveaus

Als je werkzaam bent als juridisch professional in het strafrecht ben je verplicht om jaarlijks jezelf bij te scholen middels trainingen en cursussen. Regel- en wetgeving veranderen continu. Door een actualiteiten- of verdiepingscursus te volgen ben jij meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. OSR juridische opleidingen biedt verschillende soorten strafrechtcursussen aan. Wil je meer weten over vreemdelingenbewaring, slachtofferzaken, Jeugdwet, slachtoffers mensenhandel of jeugdstrafrecht? De cursussen vinden plaats op diverse locaties in Nederland en variëren qua aantal PO-punten. 

Is jouw kennis niet up-to-date of kom je voor het eerst in aanraking met het strafrecht? Dan raden wij je aan om te beginnen met een basiscursus. 

Een multidisciplinaire aanpak voor optimaal resultaat

Tijdens de cursus strafrecht wordt verwacht dat je actief participeert. Interactie met vakgenoten wordt aangemoedigd, zodat je leert van elkaar. Elke cursus strafrecht wordt zoveel mogelijk verzorgd door docenten die werkzaam zijn binnen dit rechtsgebied. Hierdoor krijg je als cursist een bredere blik op het onderwerp. Verschillende invalshoeken worden behandeld. Dit noemen we ook wel een multidisciplinaire methode en werkt effectief. 

Verzorgd door gerenommeerde experts uit het werkveld

Docenten vormen de kern van de cursussen en trainingen. Vaak zijn het professionals met jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. Experts uit de praktijk, rechterlijke macht, wetenschap of overheid die hun kennis en ervaring komen delen. Soms zijn de docenten zelfs in meerdere disciplines actief. Denk in de praktijk maar ook in de rechterlijke macht of in de wetenschap. De combinatie van een multidisciplinaire methode, actuele casussen en de interactie met klasgenoten geeft jou alle handvatten om als succesvol advocaat, jurist of ander juridisch professional aan de slag te gaan. 

Incompany trajecten voor maatwerk

Wil je de kennis en vaardigheden van een compleet team, afdeling of organisatie naar een hoger niveau tillen? Het is ook mogelijk om een incompany traject aan te gaan. Hierbij wordt specifiek gekeken naar de leerbehoeften binnen jouw organisatie. Trainingen en cursussen kunnen op maat gemaakt worden, specifiek afgestemd op hetgeen wat jouw team nodig heeft. Dit is een stuk makkelijker én sneller dan individueel of in kleine groepjes dezelfde cursus volgen. Iedereen is meteen op de hoogte en kan de informatie toepassen in zijn of haar dagelijkse praktijk. 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen