Home Aangeboden artikel Daag je vrienden uit met deze boodschappen hype

Daag je vrienden uit met deze boodschappen hype

door TheBagStore

Je studententijd had je je iets anders voorgesteld. Want zeg eens eerlijk, alleen online leskrijgen en dat je tochtje naar de supermarkt zo ongeveer het enige uitje is, was toch niet waarom je op kamers wilde? 

Gelukkig is sporten voor een deel weer toegestaan maar met de avondklok blijft het maar beperkt. Tijd dus voor het bekende omdenken. Schakel je beste vriend of vriendin in en zorg dat jij terug kunt kijken op een hilarische tijd. Met foto’s waar jouw kinderen later mega jaloers op zijn. Doe mee aan hilarische boodschappen hype. Durf jij het aan? 

Thema boodschappen

Tut je op alsof je naar een waanzinnig feestje gaat. Verzin een grappig thema en ga met een hele groep maar ieder naar de eigen supermarkt. Uiteraard maak je wel een selfie en degene die uiteraard gedeeld wordt. Degene met de meeste stemmen wint. Maak het nog leuker door een prijs te verzinnen en allemaal een klein bedrag in te leggen. 

Leuke thema’s kunnen natuurlijk heel divers zijn. Denk aan een kleur. Allemaal in fel roze of knal oranje, of geef ieder zijn eigen kleur en zoek er bijbehorende groente of fruit bij om mee op de foto t gaan. Een film of muziek thema kan natuurlijk ook. Net als gala of glitter en glamour. Wedden dat je veel bekijks krijgt en dat het de meest hilarische foto’s oplevert. Zo wordt later terugkijken of jouw studententijd toch weer leuk. 

Zoek de highlights

Laat je boodschappen tas thuis en ga eens op pad met je mooiste outfit en je rugtas dames. En of je nu lopend of op de fiets gaat, je mag niet de normale route nemen. 

Natuurlijk kun je hier ook weer een wedstrijdje van maken. Door minimaal 3 bekende punten (highlights)  van jouw stad te fotograferen (met jezelf er bij natuurlijk). Nog iets lastiger, maar wel leuker, is het om ook 2 of 3 producten verplicht te kopen (en mee op de foto te gaan). Wie heeft het eerst de 3 of meer foto’s, de boodschappen en is weer thuis? 

Van ruilen komen boodschappen

Ga niet zelf boodschappen maar geef elkaar eens een boodschappenlijstje. Doe dus voor de ander boodschappen en bezorg de boodschappen daarna thuis. Niet alleen wordt je uitgedaagd in het zoeken naar de spullen, je doet ook andere ideeën op en hebt een gezellig momentje als je de boodschappen kunt wegbrengen. En een beetje valsspelen mag natuurlijk. 

Een maaltijd voor elkaar koken is ook een leuk idee. Je kunt er ook een soort van tapas van maken door allemaal iets te koken en te verdelen over de groep. Is het mooi weer, organiseer een etentje in het park.

De mooiste of gekste tas

Neem jij een echte supermarkt tas mee voor je boodschappen of prop je ze meestal in je school of handtas er bij. Kijk eens wat je vrienden en vriendinnen doen. Wie gaat er met een plastic zak, wie houdt alles in de hand of in jaszakken en wie heeft de mooiste shopper tas? Wie gaat er shoppen met een mega tas en wie van jullie durft het aan om met een echte kinderrugzak de supermarkt in te gaan en met een pokerface alle boodschappen in te pakken? 

Wij zijn benieuwd hoeveel foto’s een hit worden op social media!

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen