Home Aangeboden artikel Hoe vaak koop jij een nieuw telefoonhoesje?

Hoe vaak koop jij een nieuw telefoonhoesje?

door Berry Rienstra

Iedere keer als je een nieuwe telefoon koopt

Veel mensen kopen iedere keer wanneer zij een nieuwe telefoon kopen ook een nieuw hoesje. Een verstandige keuze, zeker als je op een nieuw type telefoon overschakelt, wat we bijna altijd doen. Grote telefoonfabrikanten brengen jaarlijks, en soms zelfs wel vaker dan dat, nieuwe modellen op de markt. Deze verschillen qua afmetingen bijna altijd wel weer iets ten opzichte van hun voorgangers. Je oude hoesje op je nieuwe telefoon plaatsen, is dus geen goed idee. Met een beetje moeite kun je je iPhone Xr hoesje misschien om een ander toestel krijgen, maar de kans is groot dat deze zeker niet de bescherming meer biedt die je zou verwachten. Een niet goed aansluitend hoesje werkt tenslotte stukken minder effectief dan een exemplaar dat speciaal op de telefoon is aangepast. Bij een nieuwe telefoon ook altijd een nieuw hoesje kopen is dus zeker geen overbodige luxe.

Als hij beschadigd is

Ook als je telefoonhoesje beschadigd is, kun je vaak maar beter een nieuwe kopen. Gaat het om oppervlakkige beschadigingen, zoals krassen, is dat niet per se noodzakelijk, maar ziet het er wel een stuk beter uit. Zitten er scheuren in het hoesje, dan is het echt tijd om een nieuwe te kopen. Op deze manier kun je er namelijk echt niet meer zeker van zijn dat je hoesje goed beschermt. Dan kun je beter hier even een nieuw exemplaar uitzoeken dan de proef op de som te nemen!

Als je hem zat bent

Een andere reden waarom mensen een nieuw hoesje kopen is een hele simpele: ze zijn hun oude zat. Zeker als je kiest voor een trendy exemplaar, kan het zo zijn dat je na een paar maanden graag met de nieuwe trends meegaat. Bij Smartphonehoesjes.nl vind je genoeg aanbod om regelmatig van hoesje te kunnen wisselen, zonder daarvoor al te hoge kosten te maken. Een vrolijk gekleurde voor de zomer, eentje met glitters voor tijdens de feestdagen? Dat kan allemaal. Voor ieder model telefoon is tegenwoordig volop keuze, dus wil je regelmatig wisselen dan is dat helemaal geen probleem.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen