Home Aangeboden artikel Hoe vind je de juiste opleiding die past bij jouw gewenste groei?

Hoe vind je de juiste opleiding die past bij jouw gewenste groei?

door Twenty Four Webvertising B.V.

Zo vind je de geschikte training of opleiding voor jouw organisatie

Zoek je de juiste opleiding voor jouw personeel die past bij jouw gewenste groei? Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste training of opleiding te vinden die past bij jouw organisatie. Gelukkig hebben wij enkele tips voor je op een rijtje gezet zodat je straks eenvoudig de juiste opleiding of training kunt kiezen. Bekijk ook alvast de Facebook pagina NCOI om te ontdekken welke verschillende trainingen er zoal zijn en lees snel verder voor meer informatie.

Wat is je organisatiedoel?

Bedenk vooraf aan welk doel van jouw organisatie een training of opleiding moet gaan bijdragen. Als je een opleiding kiest die bijdraagt aan jouw organisatiedoel, zal je hier zelf ook erg enthousiast over zijn. Dit zorgt ervoor dat ook medewerkers zich meer gemotiveerd zullen voelen en zich hiervoor zullen inzetten. Zo zal je medewerker volop aan de slag gaan met het uitbreiden van zijn kennis en vaardigheden, wat jouw organisatie weer ten goede komt.

Doe goed vooronderzoek

Ga eens na waarom medewerkers het werk nog niet doen zoals je dit het liefst zou willen en besef je dat iedereen soms moet bijleren. Wanneer je jouw medewerkers zich laat ontwikkelen, zullen zij duurzaam inzetbaar zijn. Ga eens in gesprek met je medewerkers om te ontdekken waar zij behoefte aan hebben. Dit maakt het eenvoudiger om straks een passende training of opleiding uit te kiezen.

Maak leerdoelen

Wanneer je weet wat jouw medewerkers beter kunnen doen en welk organisatiedoel je wilt behalen, is het belangrijk om leerdoelen voor je medewerkers te noteren. Wat moeten zij geleerd hebben na hun training of opleiding? Welke vaardigheden moeten zij ontwikkelen? Stel eventueel deze leerdoelen samen met je medewerkers op, want dit draagt ook bij aan het vinden van een passende training of opleiding.

Kies de gewenste training uit

Heb je bovenstaande punten eenmaal in kaart, dan is het tijd om een training of opleiding te kiezen die past bij jouw organisatiedoelen en bij de leerdoelen van jouw medewerkers. Er zijn diverse soorten opleiders die online trainingen en opleidingen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan NCOI opleider. Ook kun je gebruik maken van een online leerplatform zoals GoodHabitz.

Weet jij al welke training je gaat uitkiezen voor jouw personeel? Bekijk eens verschillende cursussen en opleidingen van diverse onderwijsinstellingen en kies de training uit die het meest passend is.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen