Home Aangeboden artikel Je eigen kleding ontwerpen was nog nooit zo makkelijk geweest

Je eigen kleding ontwerpen was nog nooit zo makkelijk geweest

door textieldrukshop.nl


Als student zijnde leef je waarschijnlijk veel in je T-shirt of comfortabele hoodie. Zeker tijdens Corona, waarbij je het grootste gedeelte van je dag thuis voor je laptop doorbrengt, zullen deze items niet ontbreken. Door alle opties aan kleding is het soms lastig om de echt leuke items eruit te halen, om door de bomen het bos te blijven zien. Maar waarom eigenlijk oneindig shoppen als je ook gewoon zelf je kleding kan ontwerpen? En nee, daar hoef je geen designer voor te zijn.

Je hoeft absoluut geen professionele ontwerper te zijn of überhaupt een vorm van ervaring met ontwerpen te hebben om een uniek kledingstuk te creëren. Sterker nog: kleding ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest. Én nog nooit zo leuk. Dus waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Voor je het weet loop je met originele kleding rond die niemand anders in de wereld heeft. Wie de ontwerper is? Jij, natuurlijk.

Die ene grappige foto op je kleding

Bij TextieldrukShop.nl kan je unieke jassen, polo’s, petten, mondkapjes, truien en T-shirt maken. Hierop kan je elke tekst (in verschillende lettertypes), foto, slogan of naam plaatsen die je maar wil. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld de binnenpretjes die jij en je vrienden altijd hebben eindelijk het podium geven wat ze verdienen. Of kan je die leuke – of juist die afgrijselijk maar grappige – foto laten drukken. Ook het logo van de vereniging waar je lid van bent kan op de kleding gedrukt worden. Alles is mogelijk. Slechts binnen enkele stappen en met een paar klikken heb jij je persoonlijke kleding gemaakt en besteld.

Reclame

Op de website is het mogelijk te bestellen vanaf één item. Wil je een hoodie bedrukken voor jezelf of een ander, dan is dat dus mogelijk. Je kan echter ook een voorraad kleding in één keer bestellen, in veel verschillende maten. Heb je dus iets nodig voor de hele vriendengroep, je studievereniging, een weekendje uit of voor iedereen die meedoet aan de introductie dit jaar? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bedrukte kleding kan ook werken als reclame voor jouw merk, team of vereniging. Meer ambassadeurs of leden nodig? Op deze manier zorg je voor free publicity, zonder daar veel tijd of geld in te steken. Je werkt aan promotie waar en wanneer je maar wil.

Vlotte levering

Goed om te weten: doordat de kleding bedrukt wordt in eigen huis, wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat de prijs laag wordt gehouden. Goede kwaliteit tegen een goede prijs dus. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je weken moet wachten op je bestelling. Plaats je je order op een werkdag, dan wordt je bestelling binnen zeven werkdagen geleverd. Geen gedoe, niet oneindig veel tijd kwijt aan het uitzoeken van hoe dingen werken en hoe je shirts of hoodies kan ontwerpen, maar gewoon to the point en snel geregeld.

1 Reactie

Jennifer Delano 27 april 2021 - 15:45

Free publicity en kleding dragen met een logo… zijn twee hele verschillende dingen. Kleding dragen met een logo erop kán een onderdeel van de branding zijn. Het trekt geen free publicity aan. Mensen schrijven niet spontaan artikelen in de media als jij jouw logo op een shirt hebt gedrukt.

Met enthousiaste groet,
Jennifer Delano
free publicity expert

Antwoord

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen