Home Aangeboden artikel Kantoor inrichten als startende ondernemer

Kantoor inrichten als startende ondernemer

door shopp.skepp.com

Als startende ondernemer is de inrichting van je kantoor niet direct je eerst zorg. Toch helpt het jou met groeien van je onderneming. Het hebben van een goede kantoorinrichting is belangrijker dan je denkt! Hoe belangrijk is dit en waar let je op als startende ondernemer? Je leest er alles over in deze blog!


Een kantoorinrichting hoeft niet duur te zijn!

Als startende ondernemer heb je hoogstwaarschijnlijk geen gigantisch budget. Dat is niet erg! Een inspirerende kantoorinrichting hoeft niet duur te zijn. Tegenwoordig is er voor elk budget een kantoor te huren én in te richten! Vraag jezelf altijd af wat het doel is van je nieuwe kantoorruimte. Wat zijn je eisen en welke kantoorinrichting heeft jouw voorkeur?

Voor welke kantoorruimte kies jij?

Behoort thuiswerken niet meer bij de omvang van jouw bedrijf? Het is tijd voor een upgrade! Kies je voor een flexwerkplek, kantoorkamer of kantoorpand? Dat ligt aan jouw voorkeur. Elke optie biedt zijn eigen voordelen.

De naam zegt het al, bij het huren van een flexwerkplek ben je flexibel. Kies zelf waar je plaats neemt in het desbetreffende kantoorgebouw. Een voordeel is dat flexwerken dé ideale manier is om in contact te komen met andere mensen. Bij het kiezen voor een kantoorkamer heb je al iets meer privacy. Terwijl de huur van een kantoorpand ervoor zorgt dat je kan groeien met jouw onderneming. Een goede investering voor in de toekomst!

Welke kantoorinrichting past het beste bij jouw onderneming?

Het kiezen van de juiste kantoorinrichting is geen gemakkelijke taak. Wat past bij mijn bedrijf en wat zijn de essentials die niet mogen ontbreken? Als tip willen wij je meegeven om te beginnen met een lege kantoorruimte. Je kan het kantoor dan inrichten naar eigen smaak en dus bepalen welke stijl past bij jouw bedrijf.

Voordat je begint met inrichten is het belangrijk om over een aantal zaken na te denken. Als eerst is het belangrijk dat je rekening houdt met ergonomie. Kies altijd werkcomfort boven stijl en design. Je wil natuurlijk geen kantoorinrichting waar werknemers onprettig werken of risico lopen op gezondheidsklachten.

Met ergonomie in je achterhoofd kun je nu een keuze maken wat betreft kantoorstijl. Kies voor één stijl en hanteer deze in je hele inrichting. Zo creëer je een stijlvol kantoor waar werknemers zich geïnspireerd voelen en productief te werk kunnen. Kies je voor modern, landelijk of minimalistisch? De keuze is aan jou!

Wat zijn de essentials in jouw nieuwe kantoor?

In de traditionele kantoren vind je meestal weinig kleur. Daar wordt toch niemand blij van? Wees creatief met kleurgebruik! Laat 1 kleur voorkomen in bepaalde elementen in jouw kantoor. Zo behoud je de rust maar creëer je toch een inspirerende kantoorruimte!

De kantoorplant is op vele manieren te gebruiken in je kantoorinrichting. Dit maakt hem geschikt voor elke kantoorinrichting. Planten vergen wat aandacht maar daar krijg je veel voor terug! Uit onderzoek is gebleken dat planten stress verminderen op de werkvloer. Daarnaast zorgt veel groen op kantoor voor een betere luchtkwaliteit en-vochtigheid.

Hoe richt jij je kantoorruimte in?

Met onze tips moet je al een heel eind komen bij het inrichten van jouw nieuwe kantoorruimte. SKEPP kan je daarin nog verder helpen! Vraag vrijblijvend advies aan en neem contact op met één van de kantoorontwerpers van SKEPP!

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen