Home Aangeboden artikel Met deze tips kun jij je studentenkamer versieren

Met deze tips kun jij je studentenkamer versieren

door Twenty Four Webvertising B.V.

Als je volgend jaar begint met het studeren in Nijmegen en ervoor hebt gekozen om op jezelf te gaan wonen in deze stad dan zul je op het moment toch wel stiekem in spanning leven. Waarschijnlijk heb je nog niet eerder alleen gewoond en is het studentenleven ook volledig nieuw voor je. Bovendien zijn er veel dingen die je moet regelen. Zo zul je onder meer bezig zijn met het organiseren van het interieur van je studentenkamer. Als het goed is hoef je zelf niet meer de gietvloer prijs te betalen, maar dat betekent natuurlijk niet dat de kamer nu al vol staat met meubels en decoratie. Gebruik daarom de onderstaande tips om hier alsnog voor te zorgen. 

Hoofdeinde 

Als je bed er een beetje saai uitziet, kun je je eigen hoofdeinde ontwerpen om een ​​vleugje persoonlijkheid toe te voegen. Het enige wat je hoeft te doen is naar de dichtstbijzijnde winkel te gaan om een ​​behoorlijke houten plank op te halen om te decoreren met lampjes, stof of wat je maar wilt.

Kabels

Je hebt je telefoon, je tablet en je laptop… al deze dingen moeten regelmatig worden opgeladen. Met zoveel draden is het gemakkelijk voor je favoriete elektronica om zich op te stapelen en er lelijk uit te zien op je epoxy vloer. Maar ook hier hebben we een oplossing voor: maak je eigen laadstation! Je zult er versteld van staan ​​hoe snel alles er netter uitziet zonder alle draden.

Wandtapijt

Voeg een vleugje kleur toe aan muren zoals al zoveel andere studenten hebben gedaan in hun kamer. Ze hebben een dromerige wandtapijt aan de muur bevestigd met dubbelzijdig plakband, wat een makkelijke decoratie-oplossing is als je geen gaten in muren mag maken van de verhuurder.

Tijdelijk behang

Het blijkt dat je tijdelijk behang kunt maken met niets meer dan vellen stof en vloeibaar stijfsel. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete materiaal te kopen en vervolgens een sponsroller te gebruiken om het op te plakken met het stijfsel. Als je klaar bent om te verhuizen, kun je het er gewoon aftrekken.

Boekenplank

Alles kan worden getransformeerd om je spullen in op te bergen als je creatief bent. Zelfs een kleine trap kan met een beetje liefde en aandacht een schattig opbergelement voor boeken op je woon beton vloer worden. Als je boekenplank een gewoon achterpaneel heeft, kun je deze personaliseren door foto’s toe te voegen in de lege ruimtes achter uw boeken.

Groen

Moeilijk is deze truc niet, maar het toevoegen van een paar planten hier en daar is een gemakkelijke manier om leven in een kamer te brengen. Ze hebben ook een verrassend scala aan gezondheidsvoordelen, zoals het schoner maken van de lucht en je helpen beter te studeren. Dit klinkt vreemd, maar toch is het echt waar. Aloë vera, jadeplanten en rubberbomen zijn allemaal heel gemakkelijk te verzorgen, of je zou met een paar andere kamerplanten kunnen beginnen. Ook cactussen zijn zeer geschikt als je nog niet eerder voor planten hebt gezorgd. 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen