Home Aangeboden artikel Toch Carnaval: dit zijn de carnavalskleding trends van dit jaar 2022!

Toch Carnaval: dit zijn de carnavalskleding trends van dit jaar 2022!

door Twenty Four Webvertising B.V.

De carnavalskostuums vliegen momenteel de (online) winkels uit. Door de versoepelingen die het kabinet dinsdag aankondigde kan carnaval toch nog doorgaan en daardoor zijn de kostuums, maskers en pruiken niet aan te slepen ziet online winkelcentrum beslist.nl. Waar je normaal als carnavalsvierder een langere voorbereidingstijd hebt voor je carnavalskostuum, heb je nu nog iets meer dan één week de tijd om je kostuum te kiezen. Carnavalskleding is deels trendgevoelig, met welk carnavalskostuum zit je dit jaar goed? 

Cliché carnavalsoutfit

Vroeger kon het niet gek genoeg qua carnavalskleding. Jaren lang werden dan ook niet-originele carnavalskostuums gezien als cliché. Denk hierbij aan Hippies, clowns, piraten, soldaten en cowboys. Toch zijn naar verwachting deze carnavalskostuums dit jaar weer populairder en hoef je dus niet eindeloos op zoek naar een originele outfit.

Nostalgische ‘foute’ disco en gabbers

ABBA keerde terug in 2021 en maakt daardoor ook een heuse comeback als carnavalskledingtrend. Denk aan wijde broekspijpen en wijde mouwen. Geen kleur is té gek genoeg: simpel wit is een mogelijkheid maar je kunt natuurlijk ook gaan voor aquablauw of zilver. Een van de mooie dingen van deze kledingstukken is dat ze ook nog eens erg comfortabel zijn, ideaal dus om flink met de voetjes van de vloer te gaan! Aan deze trend gerelateerd is het gabber kostuum. Deze zijn ieder jaar al immens populair. En ook in een gabber trainigspak kun je ultiem losgaan op de dansvloer deze carnaval.

De personages uit jouw favoriete film of serie

Personages uit populaire series van het moment doen het ieder jaar goed. Vorig jaar was de kleding van de Netflix-serie Casa de Papel populair. De ultieme trend van dit jaar zal Squid Game zijn, een populaire Koreaanse Netflix-serie uit 2021. De Squid Game kostuums en een Squid Game maskers gaan als warme broodjes over de (virtuele) toonbank. Daarmee zit je dit jaar dus zeker goed!

Razendsnelle Formule 1

Is Max Verstappen jouw favoriete sportheld? Ga dan verkleed als zijn pitcrew en je zult op elk feest het allersnelste zijn!  

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen