Home Aangeboden artikel Wat zijn de beste apps crypto voor iOS?

Wat zijn de beste apps crypto voor iOS?

door Twenty Four Webvertising B.V.

Elke serieuze cryptohandelaar zou de trends van de munten continu moeten volgen, wat ook van belang is als je juist hebt geïnvesteerd in NASDAQ aandelen. Het is echter normaal gesproken niet eenvoudig om altijd achter de computer te zitten. Daarom kan een tool die de realtime prijzen van verschillende cryptocurrencies op mobiele apparaten kan tonen een uitstekend alternatief zijn. Voor dit artikel is het de bedoeling om enkele van de beste apps crypto voor iOS te verkennen. Met deze apps kunnen cryptohandelaren grafieken, nieuws uit de branche en realtime prijzen van de munten bekijken. Ook crypto Cardano kopen online kan mogelijk zijn met een paar van de onderstaande apps. 

BlockFi

Met BlockFi kun je tot 8,6 procent rente verdienen op uw cryptocurrency. Met BlockFi kun je ook contant geld lenen en crypto zoals Bitcoin, Ethereum, USDC, GUSD, PAX, PAXG, USDT en Litecoin kopen of verkopen. BlockFi werkt met ultramoderne beveiliging en maakt gebruik van gerenommeerde bewaarders zoals Gemini. BlockFi wordt ondersteund door prominente investeerders zoals Winklevoss Capital, SoFi, Coinbase Ventures en meer. De native iOS-app van BlockFi werkt erg goed en is gemakkelijk te gebruiken. 

Coinbase

Coinbase, gevestigd in San Francisco, CA, is een van de toonaangevende cryptocurrency-bedrijven waarmee klanten Bitcoin, Ethereum en Litecoin en vele andere cryptocurrencies kunnen omwisselen voor fiat-valuta. Simpel gezegd, Coinbase is een geweldig startpunt om de valuta van je land om te wisselen in cryptocurrency. Dit kun je doen door je bankrekening te koppelen of je creditcard te gebruiken. Coinbase werkt ook als een online portemonnee om je Bitcoin, Ethereum en Litecoin op te slaan. Coinbase heeft meer dan $ 20 miljard van de Amerikaanse dollars van zijn klanten ingewisseld voor cryptocurrencies en is een van de meest bekende digitale activabedrijven in de branche. De app van Coinbase kun je dus downloaden op je iOS apparaat, denk aan je iPhone of iPad. 

CoinCap

Met CoinCap kan een cryptohandelaar eenvoudig de waarde van cryptocurrencies monitoren. De handelaar kan namelijk zijn totale waarde in zijn portefeuille volgen met behulp van: grafieken, constant verversende waarden, talrijke weergave-opties en zoekfaciliteiten voor cryptocurrency over de hele wereld. CoinCap heeft ook een “Alert Manager”. De enige set is dat hij maar één keer per dag afgaat. Dit levert een echt onbetrouwbaar waarschuwingssysteem op, voor meestal vluchtige cryptocurrencies. Bovendien kun je de waarschuwingen niet bewerken en kun je ze alleen verwijderen nadat ze zijn ingesteld. Desalniettemin kan het heel opwindend zijn om valutaprijzen voor je ogen te zien fluctueren. 

Delta

Delta is een gratis app voor iPhone waarmee je al je cryptocurrency munten op vrijwel elke uitwisseling kunt volgen. Veel mensen gebruiken Delta als alternatief voor Blockfolio. Het enige dat je hoeft te doen, is de app downloaden en vervolgens je transacties van elke beurs invoeren, inclusief handelspaar, naam van beurs en prijs. Dan kun je je beleggingen te allen tijde vanaf je iPhone volgen, al kun je deze app natuurlijk ook downloaden op je iPad. Handig is Delta hoe dan ook zeker wel! 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen