Home Aangeboden artikelen Apple watch bandjes: dit wil je weten

Apple watch bandjes: dit wil je weten

door 123watches.nl

Je hebt veel verschillende soorten Apple watch bandjes. In dit artikel lees je alles wat je erover moet weten. 

Welke maat is geschikt?

Als je gaat kijken voor een nieuw apple watch bandje, dan kun je het beste eerst kijken naar welke maat je neemt. Check of het bandje geschikt is voor jouw Apple watch. Dit is heel makkelijk want je hoeft alleen maar te weten welk model Apple watch je hebt. 

De meeste bandjes zijn in twee groepen verdeeld:

  1. De eerste groep bandjes past op 38, 40 en 41 mm Apple watches. 
  2. De tweede groep past op Apple watches van 42, 44 en 45 mm. 

Sommige bandjes hebben één standaardmaat. Bij andere bandjes heb je maat S/M of M/L. Voor sommige bandjes is het nodig om je polsmaat op te meten in millimeters. 

Welk materiaal kies je?

Ook belangrijk bij het kiezen van een bandje is welk materiaal je neemt. Je kunt hierbij het beste kijken naar waar je de watch het meeste draagt en waarvoor.

Een sportbandje

Sport je veel, of ga je de watch vooral gebruiken bij het sporten? In dit geval is een sportbandje de beste keuze. Deze bandjes zijn gemaakt van siliconen wat licht en comfortabel om je pols zit. Ook zijn deze bandjes zweetbestendig en makkelijk afwasbaar. 

Een leren bandje

Draag je de watch veel op het kantoor? Dan wil je natuurlijk iets wat er zakelijk en netjes uitziet. In dit geval kun je het beste gaan voor een leren bandje. Deze bandjes zijn vaak ook verstelbaar zodat je precies de juiste maat hebt. 

Milanese bandjes

Ben je op zoek naar een bandje dat echt bij elke outfit past? Neem dan een Milanees bandje. Bij deze bandjes is het materiaal gevlochten in kleine schakels wat een chique uitstraling geeft. 

Roestvrij stalen bandjes

Ook zo’n bandje dat echt bij elke outfit past zijn roestvrij stalen bandjes. Deze zijn gemaakt van goede kwaliteit roestvrij staal wat een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Heb je moeite met kiezen? Kijk dan even bij 123watches.nl. Daar vind je bandjes in allerlei stijlen en materialen.

Hoe verwissel je een Apple watch bandje

Het verwisselen van het Apple watch bandje doe je zo:

  1. Leg de watch neer met het scherm naar beneden. Leg wel een doekje eronder zodat er geen krassen in je scherm komen. Je kunt hem uiteraard ook in je hand leggen. 
  2. Druk een van de ontgrendelingsknoppen in. 
  3. Schuif het bandje naar de zijkant. 
  4. Doe dit ook bij de andere helft. 
  5. Pak het nieuwe bandje en schuif hem in de gleuf. Doe dit ook met de andere helft.
  6. Controleer of het bandje goed vastzit.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen