Home Aangeboden artikelen Eenvoudig en snel een auto huren

Eenvoudig en snel een auto huren

door Autohopper.nl

Wil je binnenkort op vakantie en zoek je een ruime wagen om met je gezin in te reizen? Of ga je binnenkort verhuizen en heb je een bestelbus nodig voor het vervoeren van goederen? Via Autohopper is een betrouwbare en degelijke auto meteen binnen handbereik. Lees snel verder hoe je een auto kunt huren.

Ruime keuze voor auto huren

Als je een auto wil huren in bijvoorbeeld Groningen bij een verhuurbedrijf als Autohopper, dan heb je de keuze uit een ruim aanbod voertuigen. Zo vind je op de website van de autoverhuurder een eenvoudig overzicht van de beschikbare voertuigen in jouw regio. Zoek even op autoverhuur Groningen en je komt direct op de juiste pagina terecht. Selecteer een van de compacte auto´s zoals een Kia Picanto voor een dagje uit met de auto of kies voor een grote SUV zoals een Volkswagen T-Cross. Ook voor bestelbussen ben je bij Autohopper op de juiste plek. Van bussen voor zes tot negen personen tot bestelauto´s tot 20 kubieke meter, er is voor iedere situatie een geschikte wagen te vinden.

Degelijke en veilige auto´s

De voertuigen van Autohopper zijn in allerlei opties mogelijk. Met of zonder automaat, met of zonder stickers: met de huurauto van jouw wensen rijd je naar iedere gelegenheid. De huurauto´s van Autohopper zijn maximaal een jaar oud, waardoor je ervan uit kunt gaan dat de auto´s veilig en netjes zijn. De voertuigen hebben daarbij een aantal handige extra´s, zoals standaard airconditioning, vijf deuren en een audio installatie.

Auto huren zonder verrassingen achteraf

Transparantie bij een auto huren is essentieel. Je wil immers niet achteraf met kosten worden geconfronteerd. Autoverhuurders als Autohopper geven daarom in een helder overzicht weer wat de kosten van een auto huren zijn. Je kunt onder meer een auto huren voor een dag, een week of een weekend. De huurdag loopt hierbij van 08:00 tot 08:00 uur op de eerstvolgende dag. Het is verder in veel gevallen voordeliger om een auto te huren voor een weekend dan het huren voor twee losse dagen. Bij de tarieven van Autohopper zijn de BTW, all-riskverzekering en pechhulp inbegrepen. Daarnaast ontvang je dagelijks 100 kilometer gratis. Daarna geldt een tarief van 18 cent per kilometer. Doordat je van tevoren weet wat te kosten zijn, kun je gemakkelijk inschatten welke huurauto voor jou het meest geschikt is.

Busje huren voor een verhuizing

Ben je van plan om grote spullen of meerdere personen te vervoeren, dan is een busje huren in een aanrader. Je hebt hierbij de keuze uit bestelbusjes, bestelauto´s, verhuisbussen of bakwagens. De grote bakwagens beschikken bij Autohopper zelfs over een elektrische laadlift, waardoor je niet onnodig hoeft te tillen. Je mag een busje besturen met je reguliere B-rijbewijs. Voordat je het weet, rijd je met je favoriete auto of bus de weg op!

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen