Home Aangeboden artikelen Gepersonaliseerde cadeaus voor jouw vriendengroep

Gepersonaliseerde cadeaus voor jouw vriendengroep

door Seeders Amsterdam

Een cadeau voor alle vrienden uit je vriendengroep, klasgenoten of docenten. Het is hartstikke leuk om te geven, helemaal nu de feestdagen eraan zitten te komen of misschien alvast in voorbereiden op het afstuderen. Maar hoe zorg je er nu voor dat dit cadeau ze telkens doet denken aan jou wanneer ze het zien of gebruiken? Gepersonaliseerde cadeaus zijn een perfecte manier om op een grappige of juist persoonlijke manier jouw waardering of vriendschap te tonen. Hieronder nemen we een paar passende customized cadeaus met je door zodat jij goed voor de dag komt!

Met bakken uit de lucht

We zitten midden in het seizoen van de soms dagen durende regenbuien. Of nou ja, hét seizoen. Dit is en blijft natuurlijk Nederland, elk seizoen kent hier meer dan genoeg regen. Een keer een ander cadeau geven dan het bekende verzorgingspakket? Maak een persoonlijk logo waar jouw vrienden je gelijk aan herkennen. Deze kan je dan gebruiken om een paraplu met logo te laten maken waarmee je jouw vrienden, docenten of klasgenoten kan verrassen. De volgende regenbui zullen ze je dankbaar zijn en kunnen ze niet anders dan even aan je denken wanneer ze de regen trotseren met een originele paraplu.

Zet ‘m op

Met z’n allen een avondje of weekend op pad? Dan is het wel zo leuk om een gepersonifieerde pet voor iedereen uit het gezelschap te hebben. Met een bijpassende opdruk zodat iedereen van mijlenver al ziet dat jullie bij elkaar horen. Handig als je elkaar niet kwijt wil raken op drukke plekken. Ook al wordt de pet niet de hele tijd gedragen, het is altijd leuk voor de foto’s en is ook nog eens een origineel aandenken. Zo zal niemand die avond of dat weekend nog kunnen vergeten.

Een warme kop…

Gek van koffie, thee, soep, chocolademelk en ga zo maar door? Kijk dan eens naar een gepersonaliseerde thermosbeker zodat je vrienden, collega’s, docenten of klasgenoten bij elke warme drank aan je moeten denken. Een goed voorbeeld hiervan is een bedrukte thermosbeker van Maxilia, hier kan je de perfecte thermosbeker uitzoeken en deze laten bedrukken. Van RVS thermosflessen met bamboe behuizing tot biologisch afbreekbare koffiebekers, er is altijd een thermosbeker te vinden die past bij jou en de mensen aan wie je dit cadeau wil schenken.

Open dag

Help jij bij het organiseren van een open dag voor jouw school of opleiding, dan kan een pen of notitieblok met het logo van jouw school of opleiding hierop een goede reminder zijn. Dit is makkelijk mee te geven en mee te nemen. Hierdoor kan een bezoeker later herinnerd worden aan het gesprek dat ze met je hadden over de school of opleiding en deze gemakkelijk thuis weer op zoeken om meer te lezen. Daarnaast kan je met de pen alvast belangrijke informatie op een folder schrijven of noteren in het notitieblok. Zo heeft het gelijk nut voor zowel jou als de bezoeker.

Voor wie het cadeau ook is, met een gepersonaliseerd cadeau zullen de ontvangers altijd nog even aan je denken.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen