Home Aangeboden artikelen Hoe zorg je dat je in de winter nooit in de kou komt te zitten?

Hoe zorg je dat je in de winter nooit in de kou komt te zitten?

door Unive

Als je een eigen woning hebt, moet je zelf voor het onderhoud van je huis zorgen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Je moet namelijk alles bijhouden en dan is het niet moeilijk om iets over het hoofd te zien. Als je zeker wilt zijn dat je geen belangrijke dingen vergeet, kun je hiervoor een speciale verzekering afsluiten. Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar, maar wij pikken er deze keer een uit die in deze tijd van het jaar extra belangrijk is: een verzekering voor cv ketel onderhoud. Met deze verzekering hoef jij nooit bang te zijn dat je in de kou komt te zitten en bovendien hoef je zelf bijzonder weinig te doen om te zorgen dat je je jaarlijkse controle niet vergeet.

Waarom een cv ketel onderhoud verzekering afsluiten?

Een goede cv ketel is een van de belangrijkste dingen wanneer de temperaturen dalen. Je verwarming houdt je huis en jou namelijk niet alleen warm, een koud huis gaat schimmelen en uiteindelijk rotten. Is dat eenmaal in gang gezet, dan moet je veel werk doen om dit terug te draaien. Je doet er daarom verstandig aan om je ketel tenminste eens per jaar even grondig na te laten kijken. Je kunt je cv onderhoud via Univé regelen door middel van de cv ketel onderhoud verzekering die deel uitmaakt van het pakket Veilig Wonen. Deze verzekering kost bijna niets, maar levert je heel veel op. Een monteur komt ieder jaar een keer bij je langs om je ketel te controleren en waar nodig te maken. Je hoeft zelf geen afspraak te maken want de monteur houdt bij wanneer jij weer aan de beurt bent.

Hoe werkt deze verzekering?

Als je besluit om de cv ketel onderhoud verzekering van Univé te nemen, dan hoef je niet bang te zijn dat je in de kou komt te zitten in de winter. De monteur komt de eerste keer de staat van de ketel bekijken en optimaliseren. Daarna betaal je een vast bedrag per maand voor het onderhoud. De monteur zal bijvoorbeeld kijken of er nog voldoende druk op de leidingen staat, of deze misschien ontlucht moeten worden en of de ketel nog naar behoren werkt. Is er iets aan de hand, dan zal dit hersteld worden. Uiteraard krijg je altijd eerst een waarschuwing wanneer er extra kosten gemaakt moeten worden.

Bevalt deze verzekering?

Wanneer je geen zorgen wilt hebben over het onderhoud van je huis, dan zijn de Veilig Wonen verzekeringen van Univé alles wat je nodig hebt. Met deze verzekeringen kun je niet alleen je cv ketel onderhoud verzekeren, maar ook zorgen dat je schoorsteen jaarlijks geveegd wordt. Wil jij ook je dakgoten laten reinigen? Geen probleem, ook hier is een mooie deal voor te vinden. Bekijk daarom vandaag nog even wat jij nodig hebt.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen