Home Aangeboden artikelen TENA incontinentiemateriaal: welk type past het beste bij jouw behoeften?

TENA incontinentiemateriaal: welk type past het beste bij jouw behoeften?

door Hulpmiddel Online

Incontinentie is een veelvoorkomend probleem bij mensen van alle leeftijden. Het kan een enorme invloed hebben op je dagelijkse activiteiten en kan zelfs leiden tot isolatie en depressie. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende soorten incontinentiemateriaal beschikbaar om mensen te helpen die last hebben van incontinentie. Een van de meest populaire merken incontinentiemateriaal is TENA. In dit artikel zullen we kijken welk type TENA incontinentiemateriaal het beste past bij jouw behoeften.

TENA

TENA is een merk van incontinentiemateriaal dat al meer dan 60 jaar bestaat en is ontwikkeld om mensen te helpen hun zelfvertrouwen te herwinnen en een actieve levensstijl te behouden. TENA biedt een breed scala aan incontinentieproducten, van verbanden tot broekjes en slips. Elk type product is ontworpen voor een specifieke behoefte, afhankelijk van de mate van incontinentie en de levensstijl van de gebruiker.

Soorten TENA incontinentiemateriaal

Laten we beginnen met de TENA-verbanden. Deze zijn ontworpen voor mensen met lichte tot matige incontinentie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptieniveaus. De TENA-verbanden zijn ontworpen om comfortabel te zitten en te blijven zitten, zelfs tijdens actieve bewegingen. Ze zijn ook dun en discreet, zodat ze niet zichtbaar zijn onder kleding.

Als je meer bescherming nodig hebt, dan zijn de TENA-broekjes de juiste keuze. Deze zijn ontworpen voor mensen met matige tot zware incontinentie. TENA-broekjes zijn voorzien van een elastische tailleband en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Ze zijn ook dun en discreet en bieden maximale bescherming tegen lekkage.

Voor mensen met zware incontinentie biedt TENA de TENA Slips. Deze zijn voorzien van extra bescherming aan de achterkant en zijn ontworpen om de hele nacht te blijven zitten zonder door te lekken. TENA Slips zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptieniveaus en zijn voorzien van een vochtindicator om aan te geven wanneer het tijd is om het product te vervangen.

Voor mensen met een actieve levensstijl biedt TENA de TENA Pants Active Fit. Deze broekjes zijn ontworpen voor mensen die graag sporten of andere activiteiten willen doen zonder gehinderd te worden door hun incontinentieproducten. TENA Pants Active Fit bieden maximale bescherming tegen lekkage en zijn voorzien van een ademend materiaal dat zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Tot slot biedt TENA ook nog de TENA Flex aan. Dit product is geschikt voor mensen die verzorgd moeten worden door een verzorger. De TENA Flex is voorzien van verstelbare heupbanden en kan gemakkelijk worden verwijderd zonder de kleding van de gebruiker te verwijderen. Bekijk de website van Hulpmiddel Online voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen