Home Artikelen Al drie dagen geen warm water in Hoogeveldt

Al drie dagen geen warm water in Hoogeveldt

door Tom Steenblok

Sinds zaterdagochtend zit de toren van studentencomplex Hoogeveldt zonder warm water. Volgens huisvester SSH& komt dit door een lek in een leiding. SSH& verwacht dat het lek aan het einde van de dag is gerepareerd. Op zaterdag had een groter gedeelte van het complex geen water, maar dit is inmiddels verholpen.

Zaterdagochtend was het raak: een groot gedeelte van studentencomplex Hoogeveldt zat zonder water. Het betrof huisnummers 2 tot 52, naar schatting ongeveer achthonderd kamers. Volgens een communicatiemedewerker van SSH& was er een lek geconstateerd, waardoor Gommers, het onderhoudsbedrijf, het water afsloot. Sinds zaterdagavond is het probleem deels opgelost en hebben alle kamers weer water. De even nummers van 2 tot 52 hebben echter nog geen warm water. Dit is het gedeelte van het complex dat zowel door SSH& als studenten ‘de toren’ wordt genoemd.

Alhoewel sommige studenten al drie dagen zonder warm water hebben zitten, krijgen de bewoners geen compensatie. ‘Wij konden niet overzien dat dit zou gebeuren. Na melding van de lekkage hebben we direct actie genomen’, aldus een communicatiemedewerker.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen