Home ANS-Nieuwsbrief ANS-krant 12 (J37)

ANS-krant 12 (J37)

door Redactie

Waarom gaat de implementatie van het landelijke programma Erkennen en Waarderen langzaam? Welke rol speelt drugs in het leven van jongeren en kunnen we over een tijdje misschien legaal een pilletje poppen? Lees dit en meer in de nieuwste ANS-krant!

De laatste krant van het academisch jaar is uit en er valt weer te smullen van allerlei interessante artikelen. Zo wordt in Tijdgeest de maatschappelijke kijk op drugsgebruik onder jongeren uiteengezet en wordt in een achtergrondstuk uitgelegd waar het spaak loopt in de implementatie van het programma Erkennen en Waarderen. Verder staat weer een nieuwe editie van Kamervragen in de krant en wordt voor het eerst een docent geïnterviewd over zijn stijl in Van het Lijf. Tot slot vertelt Marjan Smeulders, microbioloog aan de Radboud Universiteit (RU) en lid van zowel Scientist4future als Scientist Rebellion, in een interview over het duurzaamheidsbeleid van de RU en wat beter moet. 

De nieuwe krant is te vinden in de gele bakken op de campus en op het ANS-kantoor. Daarnaast is de krant hier online te lezen.

Correctie: Onder de illustratie bij ‘Trippen door de tijd’ op de voorpagina staat dat deze gemaakt is door Rivke van Collem. Dit is onjuist. De illustratie is gemaakt door Ande Cremers.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen