Home Artikelen ANS-krant 2 (J38)

ANS-krant 2 (J38)

door Gijs Wortelboer

Hoe is Francine Oomen aan inspiratie gekomen voor haar nieuwste Hoe overleef ik…?-boek? Hoe is de maatschappelijke blik op afscheidsrituelen door de tijd heen veranderd? Lees het allemaal in de tweede ANS-krant van dit collegejaar.

De zomervakantie is inmiddels verworden tot een vage herinnering en het campusleven is weer volop op gang gekomen, maar voor hoe lang blijft de campus zoals-ie nu is nog het decor voor het studentenleven? Spinoza weg, Linnaeus weg, Collegezalencomplex weg: lees in het opinieartikel over de meedogenloze sloopplannen van de RU. Ook is in de krant te lezen over de basisbeurs die na acht lange jaren terug is gekeerd en de aanstaande verbouwing van station Heyendaal.

Tot slot staan er in de krant ook verschillende luchtige artikelen. Er wordt een laatste oordeel geveld over een docent met passie voor ‘docentikoze’ spotprenten en er gaan twee studenten in elkaars kamer op zoek naar hints over elkaars identiteit. 

Nieuwsgierig geworden naar de artikelen in deze editie? De krant is vanaf vandaag te vinden in de gele bakken op de campus, of digitaal via deze link!

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen