Home ANS-Nieuwsbrief ANS-krant 4 (J37)

ANS-krant 4 (J37)

door Redactie

Welke problemen ziet wetenschapssocioloog Willem Halffman in het hoger onderwijs? Hebben studenten de strijdbijl begraven en zo ja, waarom dan? Weten studenten aan de hand van een studentenkamer te raden welke studie de student doet? Lees het in de nieuwste ANS-krant!

ANS-krant 4 staat weer vol mooie artikelen. In deze krant wordt de spits afgebeten van de interviewreeks met voorvechters van de universitaire toekomst. Dit keer vertelt wetenschapssocioloog Willem Halffman over concurrentie en groei in het hoger onderwijs. Daarnaast duikt het achtergrondartikel in de geschiedenis van studentenprotesten om erachter te komen of studenten hun strijdlust zijn verloren en zo ja, waarom ze die dan zijn kwijtgeraakt. Verder staat er weer een nieuwe editie van Van het Lijf in de krant met dit keer een ‘florerend figuur’. Tot slot gaan twee studenten in Kamervragen op ontdekkingstocht in elkaars kamer om de persoonlijkheid en de studie van elkaar te raden.

De nieuwe krant is te vinden in de gele bakken op de campus en op het ANS-kantoor. Daarnaast is de krant hier online te lezen.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen