Home ANS-Nieuwsbrief ANS-krant 8 (J37)

ANS-krant 8 (J37)

door Redactie

Hoe dragen opgravingen bij aan het verbeelden en verhelderen van de Nijmeegse geschiedenis? Waarom voelt het individu zich zo ledig en valt het tij te keren? Lees het allemaal en meer in de nieuwste ANS-krant!

In ANS-krant 8 staan weer allerlei interessante artikelen. Zo loopt ANS mee met een archeologische opgraving. Er wordt uitgelegd hoe zo’n opgraving in zijn werk gaat en wat het belang van deze opgravingen zijn. Daarnaast staat in de krant een interview met psychiater Esther van Fenema over haar nieuwe boek Het verlaten individu en een opiniestuk waarin wordt bepleit dat de gemeente Nijmegen kleine en diverse uitgaanslocaties financieel moet ondersteunen zodat iedereen zijn plek kan vinden binnen het Nijmeegse nachtleven. Tot slot proberen twee studenten te raden wat voor persoon schuilgaat achter de studentenkamer die ze bezoeken, vertelt een student over zijn normale stijl en wordt een scherp Laatste Oordeel geveild over een docent.

De nieuwe krant is te vinden in de gele bakken op de campus en op het ANS-kantoor. Daarnaast is de krant hier online te lezen. 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen