Home ANS-Nieuwsbrief ANS-krant 9 (J37)

ANS-krant 9 (J37)

door Redactie

Waarom zag Sef geen andere mogelijkheid dan het maken van zijn album Ik Zou Voor Veel Kunnen Sterven Maar Niet Voor Een Vlag? Klopt het imago dat aan de scouting plakt? En waarom moet de Radboud Universiteit groepswerk op een andere manier gaan vormgeven? Lees het allemaal in de nieuwste ANS-krant!

ANS-krant 9 is uit en staat weer vol boeiende artikelen. Naast een interview met artiest Sef over zijn nieuwe album, staat in de krant een opiniestuk over de veranderingen die nodig zijn in de vorm en uitwerking van groepswerk op de universiteit. Verder loopt ANS in een reportage mee met studentenscoutingsgroep NovioMaguStam om erachter te komen of de scouting inderdaad bestaat uit bemodderde natuurliefhebbers die in bossen hutten bouwen. Tot slot staat er weer een gloednieuwe editie van Laatste Oordeel en Kamervragen in, en spreekt de Studentopponent zich uit over eenzaamheid. 

De nieuwe krant is te vinden in de gele bakken op de campus en op het ANS-kantoor. Daarnaast is de krant hier online te lezen.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen