Home Artikelen ANS zoekt nieuw bestuur

ANS zoekt nieuw bestuur

door Stichting Multimedia

Zoek jij een leuke deeltijd bestuursfunctie voor komend jaar? Solliciteer dan voor een functie bij Stichting Multimedia (het dagelijks bestuur achter het ANS). Eerdere bestuurservaring is niet vereist en er staan ook nog eens bestuursbeurzen voor!

Stichting Multimedia is het dagelijkse bestuur achter het Algemeen Nijmeegs Studentenblad (ANS) en is voor het collegejaar 2022-2023 op zoek naar nieuwe bestuurders. Hopelijk heb jij als student wel eens een ANS zien liggen op de universiteit en ben je dus eigenlijk al bekend met ons. De krant verschijnt een keer in de drie weken en wordt over de gehele universiteit, veel studentenhuizen en het centrum van Nijmegen verspreid. Deze staat vol met interviews met ondere andere muzikanten als Froukje en ander nieuws. Daarnaast heeft ANS ook een actieve online nieuwswebsite met nog meer artikelen, zoals recensies van cafés in Njimegen.

Het dagelijks bestuur houdt zich onder andere bezig met de uitgave van ANS, de advertentieacquisitie en de financiën. Eerdere bestuurservaring is niet noodzakelijk, zolang je enthousiast en gemotiveerd bent. Er staat ook een vergoeding tegenover jouw werk bij Stichting Multimedia in de vorm van bestuursbeurzen van de Radboud Universiteit. Een bestuursfunctie bij Stichting Multimedia kost je ongeveer vijf uur per week. Als bestuurslid maak je deel uit van een hechte groep die naast de formele zaken ook gezellig dingen doet en organiseert.

De deadline om te solliciteren is dinsdag 31 mei. Als je interesse hebt, kun je mailen naar stichtingmultimedia@gmail.com met een korte motivatie en je cv.

Het dagelijks bestuur bestaat uit de volgende functies:

Voorzitter

De voorzitter houdt het overzicht over de lopende zaken in het bestuur. Samen met de secretaris beheer je de mail, ben je bezig met de acquisitie en zorg je voor een goed contact met de hoofdredactie. Samen met de penningmeester zorg je voor een goed overzicht van de financiën. Het voorzitterschap is daarmee een uitdagende functie die je zelf verder kunt invullen aan de hand van je eigen ideeën.

Secretaris

De secretaris zorgt voor alle in- en uitgaande post en het contact met de adverteerders die in elke ANS-krant en op de site verschijnen. Ook houd je je bezig met de acquisitie van nieuwe adverteerder. Daarnaast is de secretaris verantwoordelijk voor het opstellen van de notulen tijdens vergaderingen. Ten slotte heb je binnen de Stichting ook zeker de mogelijkheid om nog andere dingen te doen die jou leuk lijken, zoals het organiseren van een lezing.

Penningmeester

De penningmeester houdt zich bezig met de financiën van ANS. Je stuurt facturen naar adverteerders en je bent bovendien verantwoordelijk voor de uitgaven van ANS. Dit houd je bij in conscribo en vervolgens leg je hierover samen met de rest van het bestuur verantwoording af bij het controlerende orgaan, de Redactieraad. Naast de verantwoordelijkheid voor de financiën, kan je zelf kiezen waar je de rest van het bestuur helpt met het organiseren van leuke activiteiten en het doen van werkacties.

Heb jij zin om aankomend jaar iets nieuws te leren, een nieuwe groep mensen te leren kennen en lol te maken? Mail dan voor dinsdag 31 mei naar stichtingmultimedia@gmail.com met een korte motivatie en je cv.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen