Home Artikelen Het verhaal en de verbeelding: Winter Wonderland

Het verhaal en de verbeelding: Winter Wonderland

door De Cycloop

Studentenfotografievereniging De Cycloop levert iedere maand de beste foto’s van hun themafotocompetitie. In deze rubriek vertellen de fotografen het verhaal achter hun foto. Het thema van deze maand is Winter Wonderland.

1. Diede van der Vleuten: Ik heb voor deze foto mijn paps het bos ingesleurd omdat het weer rond deze tijd echt prachtige plaatjes oplevert. Tussen het wandelen met de honden door hebben we deze foto samen kunnen schieten: hij hield zijn hand boven de camera om het licht te regelen en ik mijn vinger op de knop.

2. Alexander Currie: Wat een leuk toeval dat deze foto op dezelfde reis is gemaakt als de foto op de derde plek. Na een boottocht langs de fjorden, werd het tijd om onze benen op de proef te stellen door een wandeling te maken naar de bergtoppen tegenover Tromso. Om klokslag half een in de middag was het gedaan met de zon: rond dit tijdstip staat deze in de winters van Noorwegen op haar hoogst. Tijdens de zonsondergang stonden twee mede-reizigers voor onze neus, die het toch echt moesten gaan vergelden voor de fotocamera.

3. Ramon Tjan: Deze foto is genomen op een boot toch door de prachtige fjorden van Noorwegen. Waar ikzelf (Ramon) en de jongen op de foto (Alex) naar waren afgereisd om het noorderlicht te zien.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen