Home Artikelen Het verhaal en de verbeelding: You’re my sunshine

Het verhaal en de verbeelding: You’re my sunshine

door De Cycloop

Studentenfotografievereniging De Cycloop levert iedere maand de beste foto’s van hun themafotocompetitie. In deze rubriek vertellen de fotografen het verhaal achter hun foto. Het thema van deze maand is: You’re my sunshine.

1. Diede van der Vleuten: Ik was samen met mijn huisgenootjes een stukje gaan wandelen langs de Waal. Bij een nieuwbouwwijk gingen we aan de kade zitten in het zonnetje. Terwijl we aan het fantaseren waren over het samen kopen van een groot huis met een vaatwasser en hottub zagen we deze bloemetjes stralen langs een betonnen trap.

2. Miranda Bos: Deze foto maakte ik op een redelijk bewolkte dag in het bos. Op dit moment kwam er precies een zonnestraal tussen de bomen door die ervoor zorgde dat het groen mooi naar voren kwam. Wat ik tof vind aan deze foto is dat door die zonnestraal een mysterieuze sfeer ontstaat. Dit zorgt er wat mij betreft voor dat de foto veel spannender is.

3. Lars König: Deze foto was gelijk een van mijn favorieten toen ik hem bekeek na de bruiloft van een vriendin. Dat het ook bij het thema van deze maand You’re my sunshine past, maakte het nog mooier. De lach van de bruidegom en het hoofd van de bruid die op zijn borstkast rust, samen met de stralende belichting, staan symbool voor die prachtige dag.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen