Home Artikelen Het verhaal en de verbeelding: Zomerchallenge

Het verhaal en de verbeelding: Zomerchallenge

door De Cycloop

Studentenfotografievereniging De Cycloop levert iedere maand de beste foto’s van hun themafotocompetitie. In deze rubriek vertellen de fotografen het verhaal achter hun foto. In de zomer kregen de fotografen verschillende thema’s waarmee ze aan de slag konden zoals de Vierdaagse en zonsondergangen.

Ramon Tjan: Deze foto is gemaakt aan de kust van Inverness tijdens mijn vakantie in Schotland. Het licht viel net goed, waardoor er een mooie reflectie was in het water.

Lars König: Deze zomer was het eindelijk weer zover: de Nijmeegse Vierdaagse. Dicht bij de Via de Gladiola spotte ik deze man die hem voor de 36ste keer heeft uitgelopen. Een mooie overwinning vastgelegd in een moment van rust na de finish.

Ramon Tjan: Deze foto is ook gemaakt tijdens mijn vakantie in Schotland en iets technischer dan de vorige. Een goed oog zal zien dat de richting van het licht niet kan kloppen. Ik heb namelijk drie foto’s die op andere tijdstippen zijn gefotografeerd samengevoegd. Het was ook de periode van de heidebloei en dit samen met de zonsondergang gaf een prachtig plaatje met veel kleur.

Wil je meer verhalen achter foto’s lezen? Je vindt ze hier.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen