Home Artikelen In Beeld: Drukte op de campus

Na een welverdiende zomervakantie keren de studenten terug om weer een jaar maximaal te lenen en ruilen de eerstejaars de schoolbanken in voor collegezalen. ANS liep rond om de drukte op de campus vast te leggen.

Door al het fysieke onderwijs komen de studenten massaal naar de campus. De Radboud Universiteit (RU) had minder gemotiveerde studenten verwacht. De collegezalen zitten namelijk overvol, waardoor studenten op de grond moeten zitten of buiten de zaal een livestream moeten volgen.

Na een ochtend vol colleges willen studenten zich natuurlijk trakteren op een vegetarisch frikandelbroodje. Je moet er echter vroeg bij zijn om er een te kunnen scoren bij de Spar. Deze supermarkt ziet er na de pauze even geteisterd uit als de Albert Heijn in de coronatijd. De ongelukkigen die voor een leeg broodjesrek komen te staan moeten noodgedwongen een te dure Reftermaaltijd eten. Sommigen worden echter gered van die afzetterij en kunnen een gratis bietenwrap halen bij kraampjes op de campus.

Na een lange dag op de RU gaan de studenten die via Facebook nog geen kamer hebben kunnen bemachtigen weer met het OV naar huis. Dat lijken er veel te zijn aangezien de bussen propvol zitten. Het is maar voor ze te hopen dat de treinen vandaag wel rijden.

De studenten die Nijmegen wel hun thuis kunnen noemen, moeten hun tweewieler zien te vinden in een zee van tweedehands fietsen. 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen