Home Artikelen In Beeld: Radboud Rocks

Na twee jaar afwezigheid keerde Radboud Rocks afgelopen woensdag terug. Op het festival kon worden genoten van optredens, activiteiten en allerlei hapjes. ANS speurde het festivalterrein af in zoektocht naar de mooiste plaatjes.

De band Outahead verzorgde op het hoofdpodium de rockende opening van dit verder rockloze festival. De rust keerde terug op het Pieter Bondamplein tijdens de Q&A met hoofdgast Tim Hofman. Daarna werd er voorzichtig gedanst op de muziek van verschillende dj’s en werd er meegezongen met nummers van The Dean.

Vanaf het hoofdpodium leidde het kaarsenpad naar het Berchmanianum waar studentenverenigingen vol enthousiasme activiteiten organiseerden. Daarnaast stonden er foodtrucks en kraampjes waar studenten allerlei hapjes en drankjes konden halen. Het muntenkraampje, waar de eerste vijfhonderd studenten twee gratis muntjes kregen, werd druk bezocht en de picknickkleedjes die werden uitgedeeld bleken een grote hit.

Studenten stonden te popelen toen ze met hun opgespaarde muntjes om half vier eindelijk bier konden halen. Het bier, samen met de andere drankjes op dit festival, werden geserveerd in de klassieke plastic wegwerpbeker. De grote hoeveelheid plastic bekertjes laat zien dat het Radboud Impact Festival van een aantal weken geleden niet de blijvende impact had als verwacht.

Ondanks dat de ANS-kranten van tafel vlogen stond ANS wel degelijk op Radboud Rocks. Studenten kregen hier de uitzonderlijke kans om op de voorpagina van een échte ANS-krant te staan.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen