Home Artikelen Nijmeegs Studentendebat 2021

Nijmeegs Studentendebat 2021

door Jochem Bodewes

Over minder dan een maand is het zover: de Tweede Kamerverkiezingen. Hoe kijken politieke partijen eigenlijk naar thema’s die vooral de student aangaan? Tijdens het Nijmeegs Studentendebat 2021 op 2 maart kruisen kandidaat-kamerleden de degens over onderwerpen die studenten zelf aandragen.  


Het Nijmeegs Studentendebat 2021, georganiseerd door Carolus Magnus, LUX en ANS, is volgende week dinsdag van vijf uur tot half zeven te volgen via een online livestream. Het debat zal gaan over onderwerpen die studenten zelf kunnen uitkiezen via een poll. Of het nou gaat over de instroom van buitenlandse studenten, huisvesting in universiteitssteden of het welzijn in de coronacrisis: over alle studententhema’s kan worden gedebatteerd. Zo krijg je de gelegenheid om te horen hoe de verschillende politieke partijen aankijken tegen de zaken die voor jou relevant zijn. Komt dat zien!

Het debat is via een livestream te volgen. Die is, net als de poll voor de onderwerpen, te vinden bij het Facebookevenement.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen