Home Artikelen ANS-krant 5

ANS-krant 5

door Redactie

Op naar de kerstvakantie

Natuurlijk verliep de cyclus deze keer weer vlekkeloos. Voor alle artikelen werden de juiste mensen gevonden om mee te praten. Nadat wij hen voor een interview hadden gevraagd reageerden ze binnen een uur. Alle informatie die nodig was voor de artikelen werd meteen gegeven en ook nog in grammaticaal correcte zinnen, waardoor het transcriberen niet langer duurde dan het interview zelf. Daarnaast verliep het schrijfproces uitermate soepel, de deadlineavonden konden worden geschrapt omdat iedereen al klaar was voor deze zouden beginnen. Dat was jammer want we wilden die fysiek door laten gaan, zodat we gezellig met z’n allen bij elkaar konden komen op het ANS-kantoor.

Het is daar normaal gesproken altijd zo gezellig druk: het nieuwe koffiezetapparaat draait overuren, iedereen lacht en giert van de lol, ploft op de bank en zelfs enthousiaste nieuwelingen komen om het uur binnenvallen. Om iedereen een warm welkom te bieden verwarmen we het ANS-kantoor maximaal. We kunnen volop stoken omdat de gasprijzen lager zijn dan ooit tevoren. Aan warmte is dus geen gebrek in deze koude tijden.

Buiten dwarrelen de sneeuwvlokjes naar beneden en een dik pak sneeuw begint zich te vormen op de straten van Nijmegen. Om de wintersfeer te vieren is een kerstdiner georganiseerd voor alle medewerkers. We gaan lekker eten in een restaurant in de verlichte stad en aansluitend borrelen tot in de late avonduurtjes. Het driegangenmenu dat ons wordt voorgeschoteld heeft als main course een overheerlijke courgetteburger met vleestomaat en avocado. Deze bourgondische avond kunnen wij ons zeer zeker veroorloven, want we blijven toch wel fit nu de sportscholen 24/7 open zijn.

De week erop gaan we namelijk gezellig met iedereen om vijf uur ‘s avonds bommen bij het Radboudsportcentrum. Iedereen staat te springen op de top veertig hits. De kuiten branden en het zweet druppelt van de voorhoofden. Die burger is na een kwartier al verbrand, maar wij gaan door. Met oud en nieuw staan ons namelijk nog vele oliebollen en champagne te wachten. Op deze manier zijn we helemaal klaar voor de rust van de kerstvakantie. In deze twee weken kunnen we elke dag uitslapen en met de hele familie de feestdagen vieren. Vol goede moed en voornemens zullen we 2022 betreden.

Dit is helaas een wereld uit onze fantasie. De realiteit laat deze reeks momenten geen werkelijkheid worden. Desalniettemin kunnen we een positieve mindset wel gebruiken en is een beetje fantasie in het daadwerkelijke leven zo erg nog niet. We wensen iedereen een fijne afsluiting van het jaar en hopelijk brengt iedereen zijn eigen fantasieën tot werkelijkheid.

De hoofdredactie

Dit artikel verscheen eerder in ANS-krant 5.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen