Home Artikelen Profielschets nieuwe vicevoorzitter universiteitsbestuur – De Hooiberg

Profielschets nieuwe vicevoorzitter universiteitsbestuur – De Hooiberg

door Redactie

Scherper dan De Speld en ook makkelijker te vinden: De Hooiberg. De nieuwsrubriek waar je zo doorheen prikt. Deze keer: profielschets nieuwe vicevoorzitter universiteitsbestuur.


Na het aangekondigde vertrek van Wilma de Koning, vicevoorzitter van het college van bestuur van de Radboud Universiteit, heeft de Raad van Toezicht een nieuwe vacature opengesteld. Voor de volgende persoon die deze functie met portefeuilles financiën, ICT en personeel zal bekleden, zijn de volgende eisen opgesteld:

– Het vrouwelijk geslacht, maar niets gekkers dan dat.

– De spirit van een boomer met kort pittig kapsel.

– Een niet al te grote voorliefde voor winkelen, gezien de portefeuille Financiën en de voorkeur voor het vrouwelijk geslacht.  

– Bereidheid om tegenover het universiteitsmagazine te allen tijde een zegje te doen. U moet daarentegen wel een te volle agenda hebben om studentenmedia te woord te staan.

– Beheersing van het Radboudlied ‘Dare to Doubt’ in tenminste drie talen.

– Zo atheïstisch zijn als de pest (inclusief sekservaring voor het huwelijk).  Zodoende kan de universiteit de bisschoppen een lekkere trap na geven.

– Een openbaar Facebookaccount. Hierop verschijnen dagelijks foto’s van de (klein)kinderen. Zo zijn we er zeker van dat het niet overkomt alsof de vrouwelijke taken worden verslonsd.

Voldoet u aan deze profieleisen? Stuur dan een mailtje naar de Raad van Toezicht met in de bijlage een bikinifoto.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen