Home CultuurCultuurnieuws Deelnemers Kaf en Koren bekend

Deelnemers Kaf en Koren bekend

door Redactie

De deelnemende bands aan Kaf en Koren zijn bekend. Negen bands zullen in drie voorrondes strijden om een felbegeerde finaleplek.

De drie voorrondes zullen plaatsvinden op 1, 8 en 15 maart om acht uur ‘s avonds in het CultuurCafé. Op de eerste dag van de maand zullen Home for Supper, Mother Bass en Mooksha de degens met elkaar kruisen. De tweede voorronde zijn The Super Soakers, Cymbaline en Foxlane aan de beurt om te laten zien wat zij muzikaal in huis hebben. Tijdens de laatste voorronde laten Of Stone and Fire, You Should Get to Know Us en Garden State zien wat hun muzikale capaciteiten zijn. Uit deze voorrondes zullen uiteindelijk drie bands doorgaan naar de finale op 31 mei in Merleyn. Een professionele jury zal uitmaken wie er met de winst vandoor gaat en zichzelf ‘de beste studentenband van Nederland’ mag noemen. Het publiek heeft tijdens een finale ook een stem, want zij bepalen welke band de publieksprijs wint.

Dit jaar is het de 12e keer dat Kaf en Koren wordt georganiseerd. Het is voor verschillende bands een goed opstapje geweest om naam te maken in de muziekwereld. De band Rectum Raiders waren bijvoorbeeld de winnaars van de editie van 2013 en waren afgelopen november in de race om Zwitserland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. 

 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen