Home CultuurCultuurtip Cultuurtip december

Cultuurtip december

door Redactie

Cultuur op de Campus geeft op ANS-Online maandelijks een aantal cultuurtips met toelichting. Het valt niet altijd mee om iets leuks te pikken uit de bomvolle cultuuragenda’s. In Nijmegen is er veel aanbod, maar weten studenten wel hun weg hiernaartoe te vinden? Dit zijn de tips voor de maand september.


1. Symposium Synesthesia 2E
Several aspiring artists from Nijmegen with a colorful variety of art will showcase their work, accompanied by live music, vegan foods, drinks. We welcome you to join us on our sensational journey on the 6th of December in Nijmegen and are looking forward to see you there at FilmhuisO42.

Categories of art: Photography | Films | Paintings | Live music | Poetry | Culinary Art | Fashion | Dance

Datum: 6 december
Locatie: FilmhuisO42 Nijmegen
Entree: Supporter Ticket: €3,50 – Regular Ticket: €5,00 – Aan de deur: TBA

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/filmhuiso42/symposium-synesthesia-2e/1414477762049202/

2. Oudejaarsconference | Komedie
Het jaar 2019 zit er alweer bijna op! Wat ons betreft de hoogste tijd om eens terug te blikken op wat er afgelopen jaar allemaal is gebeurd en vooral wat er mis ging. Het was het jaar waarin de klimaatcrisis centraal kwam te staan, het leenstelsel onder druk en ook op de campus genoeg discussie was. Op 18 december kijken we samen met jou en Beperkt Houdbaar terug naar de afgelopen twaalf maanden. Koop snel je kaartje en dan zien we je daar!

Datum: 18 december
Tijd: 20:00-22:30
Locatie: Theaterzaal C
Entree: €5

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/514292259158296/


3. Lidorganisatie event
Scheherazade, geschreven door Rimsky-Korsakov, laat je ervaren hoe muziek verhalen kan vertellen. Het laat je de magie ervaren alsof je daadwerkelijk deel uitmaakt van de 1001 nachten die zij doorbrengt! We spelen dit samen met een opdrachtscompositie van Reza Namavar en het harpconcert van Carl Reinecke.

Datum: 12 december
Tijd: 20:15
Locatie: De Vereeniging
Entree: €7,50

Meer informatie: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

 

Inschrijven Kaf en Koren
Bands, hip hop acts en andere muzikaal talent kunnen zich vanaf nu aanmelden voor Kaf en Koren 2020! Deelnemers maken kans op een uitgebreid prijzenpakket en natuurlijk de eeuwige roem. Je kunt je tot en met 4 februari opgeven via deze link: https://bit.ly/2QmsC8i.

Inschrijven Nootuitgang
Liedjesschrijvers opgelet: op dinsdag 4 februari is het tijd voor Nootuitgang 2020! Tijdens deze jaarlijkse wedstrijd strijden singer-songwriters om een aanzienlijk prijzenpakket. Ben jij één van de kandidaten dit jaar? Je kunt je tot en met 10 januari opgeven via deze link: https://bit.ly/36BcJ3U.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen