Home CultuurCultuurtip Cultuurtip december

Cultuurtip december

door cultuuropdecampus

Cultuur op de Campus geeft op ANS-Online maandelijks een aantal cultuurtips met toelichting. Om uit de bomvolle cultuuragenda’s iets leuks te pikken valt niet mee. In Nijmegen is er veel aanbod, maar weten studenten wel hun weg hiernaartoe te vinden? Dit zijn de tips voor de maand december door Annechien Stelwagen. Annechien is student Politicologie.

1. Nootuitgang | Semi-finals
Wie wint er een felbegeerde plek in de finale op 17 januari? Op dinsdagavond 6 december zullen wij de singer-songwriter talenten presenteren die dit jaar deelnemen aan Nootuitgang, waarin zij strijden om de titel van beste singer-songwriter van de Nijmeegse campus. Het belooft een spannende avond te worden vol prachtige muziek en groot talent. Kom langs in het Cultuurcafé om tot rust te komen, te genieten en je te laten inspireren. Tot dan!

Datum: Dinsdag 6 december
Tijd: 20.30u
Locatie: Cultuurcafé
Entree: Gratis
Meer informatie: www.cultuuropdecampus.nl

2. Kerstconcert
Een vuurkorf, opzwepende jazz, warme glühwein en chocolademelk, een singer-songwriter, en een feel-good Kerstfilm. Klinkt dat niet als een heerlijke manier om een koude en donkere decemberavond door te brengen? De avond begint met de kerst film ‘A Charlie Brown Christmas’, gevolgd door het singer-songwriter duo ‘Deze mensen’. De knaller van de avond zal de lounge-jazz band ‘Scarlet Mae’ zijn, die je zal helpen het ultieme winter gevoel te ervaren. Merry Christmas!

Datum: Dinsdag 13 december
Tijd: 19.30u
Locatie: Studentenkerk
Entree: 2 euro
Meer informatie: www.cultuuropdecampus.nl

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen