Home Cultuur Cultuurtip februari

Cultuurtip februari

door cultuuropdecampus

Cultuur op de Campus geeft op ANS-Online maandelijks een aantal cultuurtips met toelichting. Het valt niet altijd mee om iets leuks te pikken uit de bomvolle cultuuragenda’s. In Nijmegen is er veel aanbod, maar weten studenten wel hun weg hiernaartoe te vinden? Dit zijn de tips voor de maand september.


1. Stukafest Nijmegen 2020

Stukafest Nijmegen viert haar 20e verjaardag dit jaar, kom het samen vieren met ons! πŸŽ‰

Wat is Stukafest? EΓ©n avond en drie voorstellingen op een van de twintig deelnemende studentenkamers in Nijmegen. Iedere voorstelling duurt 30 minuten, waarna de bezoekers een half uur de tijd hebben om naar het volgende optreden te fietsen. Het programma is zo divers mogelijk: dans, theater, muziek, literatuur, cabaret en film. De avond wordt feestelijk afgesloten met een eindfeest in Waalhalla Centrum!

Datum: 5 februari
Locaties: verschillende locaties
Entree: voor tickets klik hier
Meer informatie: http://www.stukafest.nl/nijmegen


2. Heartbeats | Campus Cinema

Campus Cinema staat in februari in het teken van liefde… met een twist! De eerst film is Heartbeats van regisseur Xavier Dolan. Het verhaal gaat over twee beste vrienden die verliefd worden op dezelfde man. Kom naar C at Radboud University voor een avond vol verrassingen, toegang is gratis!

Datum: 11 februari
Tijd: 19:30-21:30
Locatie: Theaterzaal C
Entree: gratis
Meer informatie: https://www.facebook.com/events/192108648651279/


3. Nederlands Studenten Orkest | Wagner en Le Sacre

Het Nederlands Studenten Orkest (NSO) gaat in februari 2020 voor de 68e keer op tournee langs de mooiste zalen van Nederland! Het orkest bestaat uit meer dan 100 getalenteerde studenten uit heel het land die in de maand februari hun studie stil leggen om te musiceren op hoog niveau. Na een intensieve repetitieperiode worden er 13 concerten gegeven in binnen- en buitenland. De concerten van het NSO staan bekend om de professionele kwaliteit en om de sprankelende sfeer die de studenten uitdragen.

Datum: 14 februari
Tijd: 20:15
Locatie: Concertgebouw de Vereeniging
Entree: Studenten/jongeren/CJP: €12,- | Volwassenen: €23,50
Meer informatie:
https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/programma/4824/Wagner_en_Le_Sacre/Nederlands_Studenten_Orkest/

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen