Home CultuurCultuurtip Cultuurtip: juni

Cultuurtip: juni

door cultuuropdecampus

 Cultuur op de Campus geeft op ANS-Online maandelijks een aantal cultuurtips met toelichting. Om uit de bomvolle cultuuragenda’s iets leuks te pikken valt niet mee. In Nijmegen is er veel aanbod, maar weten studenten wel hun weg hiernaartoe te vinden? Dit zijn de tips voor de maand juni door Annechien Stelwagen. Annechien is student Politicologie.

1. De Lefgozers | OF DIT?
In OF DIT? wordt op eigenzinnige en humoristische wijze het maken van keuzes belicht. In deze voorstelling wisselen verschillende scenario’s zich in razend tempo af, met als overkoepelend thema het maken van keuzes. Van kleine, dagelijkse keuzes tot keuzes die van levensbelang zijn. Als publiek wordt je telkens meegenomen in een nieuwe wereld, een nieuw verhaal en een nieuwe (soms onmogelijke) keuze. String of boxer? Liefde of angst? Begraven of cremeren? Eén ding staat vast: je MOET kiezen. Wat kies jij?

Datum: Donderdag 8 juni
Tijd: 20.00u
Locatie: De Rode Laars
Entree: €2,50
Meer informatie: www.cultuuropdecampus.nl

2. Les Choristes
We kunnen het allemaal eens zijn met dat muziek over ons een enigszins ondefinieerbare kracht heeft. In Les Choristes (2004), genomineerd voor de 77e Academy Awards in Best Foreign Language Film en Best Original Song, volgen we Clément Mathieu die deze kracht van muziek gebruikt bij het ontmoeten van een klas van moeilijke jongens. Om de kijkervaring te verheffen zullen we door het Campuskoor worden verwarmd, die voor en na de film optreedt. Kom langs en laat je omver blazen door het spektakel van film en muziek in de prachtige akoestiek van de Studentenkerk!

Datum: Maandag 12 juni
Tijd: 20.00u
Locatie: Studentenkerk
Entree: €1,50
Meer informatie: www.cultuuropdecampus.nl

3. University Unplugged
Het is tijd voor een volgende editie van University Unplugged: het open podium van de Radboud Universiteit. Deze editie zal voor een derde maal plaatsvinden op een hoogtepunt van onze campus: de Skylounge op de 20e verdieping van het Erasmusgebouw Hier zullen je medestudenten je inspireren met hun cabaret talent, muzikale vaardigheden, poëtische escapades of dans skills. Heb je zelf gaves die je wilt delen met de rest van de wereld? Meld je aan! Mail vóór 9 juni naar bestuur@cultuuropdecampus.nl en vertel over je act. Alle podiumkunsten zijn welkom!

Datum: Woensdag 14 juni
Tijd: 20.00u
Locatie: Skylounge, 20e verdieping Erasmusgebouw
Entree: Gratis
Meer informatie: www.cultuuropdecampus.nl

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen