Home CultuurCultuurtip Cultuurtip: maart

Cultuurtip: maart

door cultuuropdecampus

Cultuur op de Campus geeft op ANS-Online maandelijks een aantal cultuurtips met toelichting. Om uit de bomvolle cultuuragenda’s iets leuks te pikken valt niet mee. In Nijmegen is er veel aanbod, maar weten studenten wel hun weg hiernaartoe te vinden? Dit zijn de tips voor de maand februari door Annechien Stelwagen. Annechien is student Politicologie.

1. Kaf en Koren | Semi-finals

Dé studentenbandcompetitie van Nijmegen is terug! Op 7, 14 en 21 maart strijden 9 bands in de drie voorrondes om de felbegeerde finaleplaatsen. De drie beste bands spelen op dinsdag 9 mei in de finale in Merleyn. Kom je jouw favoriete band(s) aanmoedigen bij de voorrondes? Check dan alvast de facebookpagina van Kaf en Koren voor wat meer informatie over de bands! En wil jij als eerste weten wie zich hebben geplaatst voor de finale? Wees er dan bij op 21 maart, want dan valt het oordeel van de vakjury.

Datum: Dinsdag 7, 14 en 21 maart
Tijd: 20.30u
Locatie: Cultuurcafé
Entree: Gratis
Meer informatie: www.cultuuropdecampus.nl

2. Go Sneaky | Go Short Preview

Go Short is het ultieme festival voor liefhebbers van korte films. De 9e editie, die zal plaatsvinden van 5 t/m 9 april 2017, wordt nog grootser en beter dan de edities van voorgaande jaren. Vijf dagen lang zullen de beste nieuwe Europese korte films gedraaid worden, en Cultuur op de Campus heeft de eer om in maart een voorproefje te bieden van de beste films van Go Short 2017! Op woensdag 22 maart kan jij langskomen om alvast een paar hoogtepunten van het filmfestival in april te proeven. Op deze avond zal er ook een Q&A zijn met de maker van één van deze films, én je maakt kans op een prijs door te stemmen op jouw favoriete film!

Datum: Woensdag 22 maart
Tijd: 20.00u
Locatie: CC3, Collegezalencomplex
Entree: 1,50
Meer informatie: www.cultuuropdecampus.nl

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen