Home Artikelen Het verhaal en de verbeelding: De vier elementen

Het verhaal en de verbeelding: De vier elementen

door De Cycloop

Studentenfotografievereniging De Cycloop levert iedere maand de beste foto’s van hun themafotocompetitie. In deze rubriek vertellen de fotografen het verhaal achter hun foto. Het thema van deze maand is: ‘de vier elementen’, waarbij de fotografen werden uitgedaagd één of meerdere elementen in beeld te brengen.

1. Britt Trouwborst: Deze foto is gemaakt in Burgers Zoo. Deze foto is ontstaan uit een spontaan idee om wat nieuws uit te proberen, maar wat ben ik trots op deze foto zeg! Om de kwal goed op de foto te krijgen zonder reflectie van het glas, heb ik de cameralens tegen het glas aan gehouden.

2. Evelien ten Bosch: Deze foto heb ik deze maand genomen tijdens mijn vakantie in Schotland. Je ziet hier het eiland Staffa, dat bekend staat om zijn bijzondere, bijna zwarte basaltgesteente dat op unieke wijze splijt. Dit geeft het eiland een bijzondere vorm. Staffa ligt aan de westkust en behoort tot de Binnen-Hebriden van Schotland. Op het moment waarop deze foto is genomen is het vloed en je ziet het water de rotsen overspoelen. Hierdoor zie je de witte golven in mooi contrast met het blauwe water.

Meer foto’s van De Cycloop zien? Je vindt ze hier.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen