Home CultuurIn Beeld In Beeld: Kunstfest

In Beeld: Kunstfest

door Redactie

Dinsdag organiseerde Cultuur op de Campus in samenwerking met diverse andere organisaties het artistieke festival Kunstfest, rond de centrale vraag of kunst commercieel kan zijn. ANS struinde de kraampjes op het Pieter Bondamplein af en dompelde zich onder in diverse kunstvormen, zoals bijzonder gebak en designer-kleding. 

Tekst en foto’s: Vincent Veerbeek

Kunstfest 5 OverzichtVerspreid over het plein voor het Cultuurcafé zijn kraampjes te vinden met een uiteenlopend cultureel aanbod. Hier kunnen voorbijgangers terecht voor tweedehands boeken, vintage kleding en andere modieuze artikelen.

Kunstfest 1 Silent DiscoWie niet wil wachten op de optredens van ondere andere Holsaby later op de avond, kan ‘s middags al terecht bij de silent disco. Een reeks koptelefoons hangt klaar voor een stille dans in de buitenlucht. 

Kunstfest 3 KalligrafieTijdens de middag worden ook diverse demonstraties gehouden, waarbij bijvoorbeeld te zien is hoe kalligrafie in zijn werk gaat. Ook literair tijdschrift Op Ruwe Planken is aanwezig om een sneak preview te geven van hun nieuwe nummer. 

Kunstfest 4 KapperDat kunst vele vormen aan kan nemen, laten ook de kappers van La Rosa de Cuba zien. Hier kunnen mensen naast de stamgasten van het Cultuurcafé plaatsnemen voor een kunstzinnige knipbeurt. 

Kunstfest 2 TaartOf je het nu eet of bakt, taart is een kunst op zich. Hoewel de baksels van Cultuur op de Campus niet direct lijken te voldoen aan de klassieke normen van de esthetiek is het smaakgenot er niet minder om. Zo gaan bezoekers niet alleen met food for thought maar ook met een gevulde maag naar huis.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen