Home Cultuur Jett Rebel headliner Radboud Rocks

Jett Rebel headliner Radboud Rocks

door Redactie

Vandaag is een groot deel van het programma van Radboud Rocks bekend gemaakt. Tijdens dit festival op donderdag 19 mei viert de Radboud Universiteit (RU) haar 93e verjaardag. 

Gratis
Sanne Messnig, Senior communicatieadviseur bij de Dienst Marketing & Communicatie van de RU, laat weten dat het festival ook dit jaar gratis zal zijn voor studenten en medewerkers aan de RU. ‘Bovendien kunnen zij ook dit jaar gratis een introducee meenemen.’

Samenwerking culturele organisaties
De Radboud Universiteit werkt voor het festival dit jaar samen met verschillende culturele organisaties. Poppodium Doornroosje verzorgt de programmering van de bands en dj’s voor het festival. Jett Rebel, Gallowstreet Brass Band, The Sore Losers en Klangstof zullen op het hoofdpodium optreden. Messnig: ‘Daarnaast is er nog overleg met Doornroosje over een DJ voor de afterparty.’

Theaterbedrijf Schoenfabriek zal daarnaast theatervoorstellingen verzorgen en Radboud Reflects zal zogenaamde Science Talks organiseren. De inhoud van deze evenementen zal volgens Messnig de komende 2 weken duidelijk worden.

Toeval
Radboud Rocks zal gehouden worden binnen de Week van het Toeval. Een themaweek, te vergelijken met Radboud Happiness vorig jaar, waarin ‘toeval’ centraal staat. Op dit moment staan er voor deze week voornamelijk lezingen over toeval gepland, maar ook hier volgt volgens Messnig binnenkort meer informatie over.  

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen