Home Nieuws ANS zoekt bestuur

ANS zoekt bestuur

door Redactie

Zoek jij een leuke deeltijd bestuursfunctie voor komend jaar? Solliciteer dan voor een functie bij Stichting Multimedia (het dagelijks bestuur achter het Algemeen Nijmeegs Studentenblad). De deadline is 15 mei, eerdere bestuurservaring is niet vereist en er staan ook nog bestuursbeurzen voor!

Stichting Multimedia is het dagelijkse bestuur achter ANS (Algemeen Nijmeegs Studentenblad) en is voor het collegejaar 2017-2018 op zoek naar nieuwe bestuurders. Hopelijk heb jij als student wel eens een ANS zien liggen op de universiteit en ben je dus eigenlijk al bekend met ons. Het blad verschijnt 7 keer per jaar met een oplage die over de gehele universiteit, veel studentenhuizen en het centrum van Nijmegen wordt verspreid. Het blad wordt goed gelezen en staat vol met interviews, reportages, columns en ander nieuws. Daarnaast heeft ANS ook een actieve online nieuwswebsite met nóg meer artikelen. Het dagelijks bestuur houdt zich onder andere bezig met de uitgave van ANS, de advertentieacquisitie en de financiën. Eerdere bestuurservaring is niet noodzakelijk, zolang je enthousiast en gemotiveerd bent. Er staat ook een vergoeding tegenover jouw werk bij Stichting Multimedia in de vorm van bestuursbeurzen van de RU. Een bestuursfunctie bij Stichting Multimedia kost je ongeveer 5 uur per week. De deadline om te solliciteren is 15 mei. Als je interesse hebt kun je mailen naar stichtingmultimedia@gmail.com met een korte motivatie en je cv.

Het dagelijks bestuur bestaat uit de volgende functies:

Voorzitter
Als voorzitter houdt je het overzicht over de lopende zaken in het bestuur, samen met de secretaris beheer je de mail en samen met de penningmeester zorg je voor een goed overzicht van de financiën. Daarnaast ben je samen met de secretaris bezig met de acquisitie en zorg je daarnaast voor een goed contact met de hoofdredactie, maar ook bijvoorbeeld met SNUF. Het voorzitterschap is daarmee een uitdagende functie die je zelf verder kunt invullen aan de hand van je eigen ideeën.

Secretaris
De secretaris zorgt voor alle in- en uitgaande post en het contact met de adverteerders die in elke ANS verschijnen. Daarnaast is de secretaris ook verantwoordelijk voor het opstellen van de notulen tijdens vergaderingen. Tenslotte heb je als secretaris nog enkele algemene bestuurstaken en heb je binnen de stichting ook zeker de mogelijkheid om nog andere dingen te doen die jou leuk lijken, zoals het organiseren van een lezing of de acquisitie van nieuwe adverteerders.

Penningmeester
De penningmeester houdt zich bezig met de financiën van ANS. Je stuurt facturen naar adverteerders, maar bent ook verantwoordelijk voor de uitgaven van ANS. Dit houdt je allemaal netjes bij in conscribo en vervolgens leg je hierover samen met de rest van het bestuur verantwoording af bij SNUF en de Redactieraad. Naast de financiën kun je zelf kiezen waar je de rest van het bestuur helpt met het organiseren van leuke activiteiten en het doen van werkacties.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen