Home NieuwsNederland Sociaal studentenplatform zorgt voor gratis eten

Sociaal studentenplatform zorgt voor gratis eten

door Redactie

Studenten struinen vaak de actieweken van de supermarkten af om een beetje betaalbaar boodschappen te kunnen doen. Het sociale studentenplatform Cribber wilt studenten dit tijdrovende klusje besparen. Zij komen daarom met de Cribberbox, waarbij een studentenhuis eten en drinken krijgt van het bedrijf.

Afgelopen juni werd Cribber opgericht met als doel om studentenhuizen meer in contact met elkaar te brengen. Dat lukt het bedrijf aardig, want al ruim vijftienduizend gebruikers hebben zich bij het platform aangemeld. Nu willen de bedenkers van Cribber hun platform verder uitbreiden in de vorm van de Cribberbox. Deze doos kunnen studentenhuizen gratis aanvragen. Als deze thuis wordt bezorgd, zullen de studenten er eten, drank en goodies in vinden van bekende merken en lokale bedrijven. Het blijft niet bij een klein blikje cola en een zakje paprikachips; Cribber verzekert dat de doos goed gevuld zal zijn voor een heel studentenhuis.

Het platform heeft de Cribberbox getest en de uitkomsten waren positief, daarom wil Cribber vanaf eind april/begin mei de eerste dozen afleveren bij de studentenhuizen. Vanaf dat moment zullen de dozen een keer per kwartaal en later hopelijk een keer per maand worden bezorgd. De enige voorwaarde voor het ontvangen van de gratis boodschappen is dat je studentenhuis is aangemeld op het studentenplatform.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen