Home NieuwsNijmegen ANS krijgt nieuwe site: win een ANS-pakket

ANS krijgt nieuwe site: win een ANS-pakket

door Redactie

Volgende week wordt ANS-Online volledig verbouwd en daarom geven we een speciaal ANS-pakket weg.

Al het studentennieuws kun je vanaf volgende week bekijken op een spiksplinternieuwe website, die bovendien responsive is voor je telefoon. Nooit meer dat gehannes en gepriegel van kleine lettertjes op je mobiele beeldschermpje: de website past zich aan je smartphone aan. Om te weten wat voor andere nieuwigheden wij op de kersverse site aan te bieden hebben, zul je volgende week toch echt zelf moeten kijken.

Om dit heuglijk feit te vieren, kan je een grandioos, geweldig, fantastisch ANS-pakket winnen. Wat er allemaal precies in dit pakket zal komen, blijft nog een verrassing. Denk echter aan typische ANS-voorwerpen, zoals liters schultenbräu, een koffiezetapparaat, zure matjes, kunst en verscheidene boeken die verdwaald zijn op het ANS-kantoor. We zullen proberen een zo origineel en willekeurig mogelijk pakket voor je samen te stellen.

Wat moet je hiervoor doen? Geef antwoord op de volgende vraag:

Wat vind jij van ANS?  Stuur je ongezouten mening voor 5 oktober naar redactie@ANS-Online.nl en wie weet, win jij dit prachtige pakket. Prijs ons de hemel in of stamp ons naar de onderwereld. Dit is jouw kans om al je zure gal te spuwen over het doen en laten van de ANS-redactie. Misschien heb je zelfs nog wel een aantal lieve woordjes over voor onze journalistiek of kun je nog enkele tips meegeven? Alles is welkom, we zullen proberen niet te huilen.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen