Home NieuwsNijmegen Eerste Nijmeegse nachtwinkel opent bijna haar deuren

Eerste Nijmeegse nachtwinkel opent bijna haar deuren

door Redactie

Als het opbouwen een beetje meezit, dan zal de eerste nachtwinkel van Nijmegen deze week nog worden geopend. Dat meldt de Gelderlander.

In juni maakte de gemeente Nijmegen bekend dat er vier nachtwinkels in het centrum van de stad zouden komen. De nachtwinkels zouden tot vier uur ‘s nachts open blijven om kleine levensmiddelen te verkopen. Nu zal de eerste worden geopend in een voormalige tattooshop in de voormalige Gazastrook van Nijmegen, de Bloemerstraat. De uitbater van de winkel, Wahan Karabetyan, vertelt aan de Gelderlander dat zijn assortiment vooral uit A-merken zal bestaan. Ook zal hij bier en wijn verkopen. Dit mag hij alleen niet tussen 10 uur ‘s avonds en 4 uur ‘s nachts doen. Dat heeft de gemeente eerder al bepaald om overlast te voorkomen. De producten zullen volgens Karabetyan iets duurder zijn dan in een supermarkt, maar goedkoper dan in een tankstation.

De nachtwinkel in de Bloemerstraat zal in eerste instantie in de avond pas open zijn voor klanten. Als de winkel goed loopt, dan wil Karabetyan de deuren eerder open gooien. Verder is er een vergunning gegeven aan een nachtzaak die in de Hertogstraat kan worden geopend. Wanneer deze winkel precies wordt gefaciliteerd is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen