Home NieuwsNijmegen Het Nijmeegse Studenten Verkiezingsdebat

Het Nijmeegse Studenten Verkiezingsdebat

door Redactie

Wil je graag op 15 maart naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen, maar je hebt nog geen idee op wie je gaat stemmen? Of heb je gewoon zin in een leuke avond, gevuld met Haagse politiek? Zoek niet verder en kom naar het Nijmeegse Studenten Verkiezingsdebat!

Samen met Carolus Magnus en LUX organiseert ANS op 21 februari een debatavond die jou verder moet helpen in het stemmen op de voor jou juiste partij. Wat is de oplossing voor werkloosheid onder pas-afgestudeerden? Is het terecht als jongeren de kosten van de vergrijzende babyboomers dragen? Moeten studenten meer vrijheid krijgen om hun opleiding naar eigen wens in te richten? En wat vinden politici eigenlijk van studentenverenigingen?

In een scherp debat over deze vraagstukken, gaan vertegenwoordigers van de grote politieke partijen de strijd aan om de stem van de student. 15 maart is voor veel studenten de eerste keer dat zij kunnen stemmen voor de Tweede Kamer. Welke partij behartigt hun belangen het beste? Dit is je kans om te ontdekken hoe politici aankijken tegen de toekomst van de jonge generatie. Vind uit welke partij juist is voor jou en krijg de kans om de aanwezige politici het vuur aan de schenen te leggen.

Het Nijmeegse Studenten Verkiezingsdebat vindt plaats in een van de zalen van LUX. Entree is 2,50 euro inclusief één bier/fris/wijn. Tickets zijn online te bestellen. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie, klik hier.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen