Home NieuwsNijmegen [Update] Kleinschalig drugslab in studentenkamer

[Update] Kleinschalig drugslab in studentenkamer

door Redactie

Op SSHN complex de Gouverneur aan de Professor Bellefroidstraat is gisteravond een kleinschalig drugslab ontdekt. De politie en brandweer waren snel ter plaatse.

De politie meldt dat het om een zeer kleinschalig drugslab gaat, vermoedelijk voor eenmalig eigen gebruik. De student die het appartement bewoonde studeerde in de richting van chemie. De bewoners van het complex hoefden niet te worden geëvacueerd. De brandweer heeft namelijk geen gevaarlijke stoffen gemeten in de woning. Verder onderzoek volgt nog en vandaag wordt het lab ontmanteld. Over wat voor drugs het gaat is nog niet bekend.

Uit een eerder onderzoek van ANS bleek dat ongeveer 13 procent van de studenten aan de Radboud Universiteit wel eens harddrugs gebruikt. De afzetmarkt van de jonge drugsondernemer is blijkbaar groot genoeg.

Update: maandag 4 januari, 19.30 uur
Hoewel de politie zelf gisteren nog tweette over een drugslab, nuanceert zij dit nu. Het zou slechts gaan om iemand die GHB had proberen samen te stellen en die de rommel had laten staan, zo meldt Voxweb.   

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen