Home NieuwsNijmegen Programma RAGweek bekendgemaakt

Programma RAGweek bekendgemaakt

door Redactie

Tussen 7 en 14 maart kunnen studenten zich weer een week lang vermaken met allerlei activiteiten voor het goede doel tijdens de RAGweek. De organisatie maakte vrijdag het programma van de elfde editie bekend. 

Na een aftrap met een borrel op dinsdag gaat de RAGweek volgende week woensdag echt van start met een zogeheten ‘Fancy Fair‘ op het Erasmusplein, waar diverse verenigingen kraampjes uitstallen met eten en drinken, maar ook spelletjes en cv-checks. Naast deze en talloze andere activiteiten georganiseerd door diverse studentenorganisaties zijn er ook de hele week initiatieven vanuit de RAGweek zelf om geld in te zamelen. In het Cultuurcafé is een RAGbar, waar onder andere een zelfgebrouwen RAGweek-biertje te koop zal zijn. Voor elke maaltijd die tijdens de week bij de diverse eetgelegenheden op de campus wordt gekocht kan 50 cent worden gedoneerd onder de noemer RAGsmakelijk. Op de laatste dag vindt een nieuw evenement plaats: de RAGchelous Cantus in de Stevenskerk. De week wordt afgesloten met een feest in de Villa van Schaeck, waarna het geld tellen kan beginnen.

De opbrengsten van de RAGweek van dit jaar gaan naar de goede doelen Stichting 113 Zelfmoordpreventie en ACNS Projecthulp.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen