Home NieuwsNijmegen Studentencompetitie tijdens Zevenheuvelennacht

Studentencompetitie tijdens Zevenheuvelennacht

door Redactie

Tijdens de vierde editie van de Zevenheuvelennacht zal er voor het eerst een apart studentenklassement worden opgesteld. Daarbij vallen er prijzen te verdienen.

Het studentenklassement wordt georganiseerd door studentenatletiekvereniging ‘t Haasje. Tijdens de Zevenheuvelennacht, waarbij de hardlopers zeven kilometer rennen in het donker, strijden de tot nu toe 330 ingeschreven studenten om wie er het snelst het parcours kan afleggen. Wat de prijzen precies zijn, is nog niet bekend. Wil je niet meerennen voor de prijzen, maar heb je wel zin om een nachtelijk rondje over de Nijmeegse stuwwal te rennen, dan kan je als student met korting meedoen aan de Zevenheuvelennacht. 

Na afloop van de avondlijke hardloopronde krijgen de renners hun welverdiende medaille. Deze kunnen ze vervolgens trots tonen tijdens het gratis Zevenheuvelennachtfeest: De Achtste Heuvel bij Carolus Magnus. Dit feestje is overigens ook voor niet-deelnemers. Dus als je jezelf niet de blaren op de voeten wil lopen, maar toch van een leuk feestje wil genieten, kun je in de avond voor niks de soos van Carolus binnenwandelen.

 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen