Home NieuwsNijmegen Tweede nachtwinkel open in het Nijmeegse centrum

Tweede nachtwinkel open in het Nijmeegse centrum

door Redactie

Een maand nadat de eerste Nijmeegse nachtwinkel in de binnenstad zijn deuren opende, komt nu in de Hertogstraat een tweede winkel die ‘s nachts zijn producten aanbiedt. De winkel gaat vrijdagavond open, meldt de Gelderlander.

De winkel is onderdeel van een keten van nachtwinkels door heel Nederland, genaamd ‘De Avondwinkel’. Dit bedrijf heeft in studentensteden als Rotterdam, Tilburg, Maastricht en Eindhoven ook al filialen gevestigd. De Nijmeegse winkel zal in een pand aan de Hertogstraat zijn producten aanbieden, naast Restaurant Wally. Het pand stond al geruime tijd te huur, daarvoor was er een Afghaanse supermarkt in gevestigd.

Op vrijdagavond zal de tweede nachtwinkel om 18:00 uur voor het eerst open gaan. Net als de andere Nijmeege nachtwinkel in de Bloemerstraat mag ‘De Avondwinkel’ na tien uur ‘s avonds geen alcohol meer verkopen om overlast te voorkomen. Mocht je toch behoefte hebben aan sterke drank, dan heeft de winkel een afhaal- en bezorgservice waar je onder andere whisky en gin kan kopen.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen