Home NieuwsNijmegen We Are Hunters wint Roos van Nijmegen

We Are Hunters wint Roos van Nijmegen

door Redactie

Donderdagavond gingen vier Nijmeegse band met elkaar de strijd aan bij poppodium Doornroosje in de finale van de 32e Roos van Nijmegen. Poprockband We Are Hunters kwam als winnaar uit de bus, rockband The Foe mag de publieksprijs op haar naam schrijven.

Tijdens de finale van de bandcompetitie nam We Are Hunters het op tegen drie andere Nijmeegse bands. Uiteindelijk wisten ze The Foe, rock ‘n’ rollband The Moans en muziekcollectief De Naakte Waarheid achter zich te laten om met de begeerde titel naar huis te gaan. De rockers mochten een prijzenpakket in ontvangst nemen dat onder andere bestaat uit de mogelijkheid om een single of demo op te nemen, vier gratis repetities en bandcoaching. De Naakte Waarheid werd tweede en won een waardebon ter waarde van 250 euro en bandcoaching. The Foe ging als publieksfavoriet naar huis met een professionele fotoshoot en twee gratis repetities.

Eerder deze week werd ook muziekwedstrijd Kaf en Koren, speciaal voor studentenbands, beslist. Daarbij kwam de alternatieve pop/rockband Holsaby als winnaar uit de bus.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen