Home NieuwsRadboud Universiteit Acties ter ere van jubileum Spar University

Acties ter ere van jubileum Spar University

door Redactie

Wie langs de Spar is gelopen, is het vast opgevallen dat de winkel er anders uitziet dan normaal. Medewerkers dragen feestmutsjes, in de winkels hangen slingers en de ingang wordt deels gebarricadeerd door een Rad van Fortuin. Wat is er aan de hand op de campussupermarkt?

Reden voor de feestelijkheden is de lustrumweek van Spar University, het moederbedrijf van de Spar op de campus. Deze week bestaat het bedrijf vijf jaar, vertelt woordvoerder Kyra van Elswijk met een feestmuts op, en dat moet gevierd worden. Het meest zichtbare deel van het jubileum is het Rad van Fortuin, dat in de ingang van de supermarkt staat. Studenten mogen gratis draaien voor een prijsje, legt van Elswijk uit. Wel moeten ze de app van de Spar hebben gedownload. Prijzen gaan vanaf kleinere prijzen als kauwgom of een appel tot grotere prijzen als een JBL-speaker. De actie lijkt aan te slaan: het is een drukte van jewelste met studenten die hopen een mooie prijs te winnen.

Ook heeft de supermarkt andere acties. De komende week is er iedere dag een aanbieding waarbij een ander product vijftig cent kost. Zo zijn op dinsdag stukken fruit in de aanbieding, op woensdag de donuts en op donderdag chocoladerepen van Tony Chocolonely. Wel geldt weer dat studenten de Spar-app moeten hebben om van de aanbiedingen gebruik te kunnen maken. Tot slot zegt Van Elswijk dat studenten een miniversie van het Snappie-drankspel mee kunnen nemen. Studenten kunnen deze kleine paarse krokodillen gratis meenemen.

 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen