Home NieuwsRadboud Universiteit ANS en ismus presenteren: Emile Roemer

ANS en ismus presenteren: Emile Roemer

door Redactie

Over enkele weken mogen alle Nederlanders voor het eerst in ruim vier jaar naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Om alvast in de verkiezingsstemming te komen, organiseren ANS en ismus vanavond een interactief interview met SP-fractievoorzitter en lijsttrekker Emile Roemer.

Vanavond zal collegezaal SP 2 in het Spinozagebouw het decor zijn voor het interview met de SP-politicus. ANS en ismus zullen Roemer aan een vragenvuur onderwerpen over de plannen van de SP, hoe zij de macht willen pakken en hoe Roemer kijkt naar de huidige Nederlandse politiek en de aankomende verkiezingen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor jullie om je eigen vragen te stellen. Heb je altijd al iets willen weten van de politicus of heb je een kritische blik op de plannen van de SP? Dit is je kans om Roemer het vuur aan de schenen te leggen.

Het interview vindt om half 8 ‘s avonds plaats en de deuren van SP 2 zijn open vanaf zeven uur. Je wordt verwelkomd met een gratis kopje koffie of thee in deze koude winterdagen.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen